Güvercin ,kümesleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
İstanbul/Bayrampaşa bahaus ta gezerken, satılık kulubeleri resimledim.Kümes olmaya uygun.
1.800 lira,

Merhaba. Nizam bey öncelikle teşekkürler. İkinci resimdeki kulubeden muhteşem bir kümes olacağı kesin. Camlı kısmın tel ile kaplanması daha iyi olacaktır. Bunun yanında fiyat olarakta büyüklüğüne ve lüksüne göre uygun görünüyorlar.
Teşekkürler paylaştığınız için.

Dediğiniz gibi bunlarda çok güzel ve sağlılı kuş bakılır ama biraz pahalı değilmi??

süper kümes olur..
ama bunlar kulube olarak üretilmiş sanırım..

Öncelikle güzel paylaşım ellerinize sağlık. Bunlar kulübe olarak üretildiğinden içinde kümes ekipmanları yok. Onları da yaptırsak 200-300 ytl masraf daha çıkar toplam fiyatta 2100 ytl civarı olur. Aynı kulubeyi kümes olarak tüneği,yuvalığı, vs. dahil kendimiz yapsak 1.800 den de ucuza gelir bence.

Maşallah insan kuşları koymaya kıyamaz bunlara çok güzelller imkan olsa keşke hep böyle güzel yerlerde besleyebilsek teşekkürler.

bu kümeslerde daha ilk geceden kuşlarınızı çalarlar..

Arkadaş komprasör kasasından ona benzer yapmıştım .Ertesi sabah bir baktım 25 adet Bursa ak kuyruk yer değiştirmiş ,ne kapı kalmış nede tel kafes ,yumurytaları bile toplamışlar,

arkadaşlar bakın kümesinize alarm koyyun ben koydum mesela 5tl lik alarım lardan aldım 2 tane taktım.iyosa gelsinler almaya hem kilit te var önce kiliti kırmalılar sonra alarm zaten güvenli bi kümesiniz yok sa besmeyin bu güvercin besleyenleri cok kıskanıyolar ccalıyolar

merhaba
öncelikle kümes yapılır ama parası olana parası olan zaten ilk resimdekileri terası çaısı için alır bunlar bahçeye konulursa yanınada iki adet pitbull çok güzel yakışır bi arkadaş bunların folluk cart curt unu biz yapsak 1800 den az tutar demiş dogru demiş bauhaus zenginlerin yada üşengeçlerin ugrak yeri ben cuma günü başladım yeni bir kümes yapmaya gittim orman ürünleri satan yere 24 adet 20 cm lik 3 mt uzunlugunda kereste aldım 2 ye kestirdim bunun yanında 5 10 kalas aldım 8 adet 180 tl verdim çıktım gittim 3 kilo çivi 10 tl aldım bunları birgüzel monte ettim sonra gittim 6 adet menteşe aldım 10 tl birde gittim demirciye köşement kestirdim 5 tl şuan 225 tl artı kendi çabam 2 günüm ama saglam birşey oldumu diye sorarsanız evet çok saglam oldu ama daha kuş koymadım teneke çakmadan kuş koyulmaz geri kalan içinde folluk suluk yemlik içinde 50 tl ayırsam 275 tl nerede 1800 nerede 275 300 görende sordu güvercin için yaptıgımı ögrenen bazı eski güvercinciler iyi getirir bir iki çift te biz atarız saglam birşey olmuş diye diye ugurladım bir tavsiye orman ürünü alacak kişi çam agacı vede ıslak çam agazı alırsa öyle tekmeyle girmişler içeri derdi olmaz birde yalancı kameralar var pille çalışıyor alın koyun biraz olsun korkuturlar

arkadaşım nasıl güvenipte koyuyonuz buna çalınır be.biz ankarada 6 milim sacdan yapıyoz halada korkuyoz kuşlar gidecek die ya bi 1800 lira sac olsa tamamda sonucta ahsap.

ANKARADA BU KUMESLERDE KUS ANCAK 5 DAKKA DURUR ... :)

Geri