kunyecimehmet
Üye
- Ad Soyad
- mehmet ersin hatır
- Meslek
- Elektrık teknıkeri
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar bu sitede size en guzel şekilde hizmet etmek istiyoruz ama güvercinler için yaptığımız yada şimdi bizim kullandığımız ölçüler kişilerin isteklerine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor
biz; postaya 8 lik
paçasızlara 8 lik
paçalılara 10 luk yapıyoruz
ama kımi arkadaşlar ben ilede pacasızlarıma 6 lik istiyorum diyor ona göre yapıyoruz kelebeklere 10 luk isteyende var 8 lik de
esas sorun basta bize söylemeden ne istediğini kelebek diyor ondan sonra biz 10 luk gönderincede ya bunlar cok buyuk olmaz diyor sıkıntı yasıyoruz biz sizin istediginizi yapmaya hazırız...
Ölçüler konusunda cins cins bize detek olmanızı bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı bizim size daha guzel hizmet etmek adına sizlerden rica ediyorum...
[email protected]
Güvercinler için kunye imalatı yapılır
0 530 325 38 19
biz; postaya 8 lik
paçasızlara 8 lik
paçalılara 10 luk yapıyoruz
ama kımi arkadaşlar ben ilede pacasızlarıma 6 lik istiyorum diyor ona göre yapıyoruz kelebeklere 10 luk isteyende var 8 lik de
esas sorun basta bize söylemeden ne istediğini kelebek diyor ondan sonra biz 10 luk gönderincede ya bunlar cok buyuk olmaz diyor sıkıntı yasıyoruz biz sizin istediginizi yapmaya hazırız...
Ölçüler konusunda cins cins bize detek olmanızı bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı bizim size daha guzel hizmet etmek adına sizlerden rica ediyorum...
[email protected]
Güvercinler için kunye imalatı yapılır
0 530 325 38 19