Güvercin künye ölçüleri hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kunyecimehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 517
www.kusbilezikleri.com
Ad Soyad
mehmet ersin hatır
Meslek
Elektrık teknıkeri
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu sitede size en guzel şekilde hizmet etmek istiyoruz ama güvercinler için yaptığımız yada şimdi bizim kullandığımız ölçüler kişilerin isteklerine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor
biz; postaya 8 lik
paçasızlara 8 lik
paçalılara 10 luk yapıyoruz

ama kımi arkadaşlar ben ilede pacasızlarıma 6 lik istiyorum diyor ona göre yapıyoruz kelebeklere 10 luk isteyende var 8 lik de

esas sorun basta bize söylemeden ne istediğini kelebek diyor ondan sonra biz 10 luk gönderincede ya bunlar cok buyuk olmaz diyor sıkıntı yasıyoruz biz sizin istediginizi yapmaya hazırız...

Ölçüler konusunda cins cins bize detek olmanızı bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı bizim size daha guzel hizmet etmek adına sizlerden rica ediyorum...

[email protected]
Güvercinler için kunye imalatı yapılır
0 530 325 38 19

By_skaba' Alıntı:
dolapçı dönek azman(bango) için kaç numara iidir

Artık benimde bir KUMPAS ım var bundan sonra pazarda ne kadar kuş varsa hepsinin ayagını ölçüp öyle ölçü çıkaracağım ...

Yerkesiklee' Alıntı:
Benim dolapçılara taktığım halkaları ölçtüm 8-9mm civarında ben bu halkaları yetişkin kuşların ayağına takıp çıkarabiliyorum. Siz paçasızlara 8mm yapıyorsunuz diyelim kuşlar çalında 8mm lik künyeyi kuşların ayağından çıkarırlar diye düşünüyorum. Çünkü ben 13 yaşındaki kuşumda bile denedim ayağı ne kadar büyük olursa olsun çok az zorlanarak takıp çıkartabiliyorum. Eğer künyeler kuşların çalınması durumunda kanıt niteliğindeyse paçasızlara bu yüzden 6mm daha uygun diye düşünüyorum. Kuşun ayağına yavruyken takılır bir daha ömrü boyunca çıkaramazlar. Bu benim şahsi düşüncem eleştiri değil.

Artık bu noktada herkese kim sipariş verirse versin nasıl bir şey istiyorsa arkadaşlara soruyorum gerçekten nasıl bir şey istiyorlarsa onlara herkesin farklı bir isteği olduğunu hatırlatıp ona göre kunye tercih etmelerini istiyorum hiç olmassa üstümüzden sorumluluk kalkar....

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Evet mehmet bey siz sorun sipariş alırken kaçlık olsun diye.
solesınler ona göre yapın ha size bırakırsa ki genelde ole yapacaklardır.
biz bole yapıyoz bu turlere dersiniz.
ama buyuk geldi küçük geldi sorumluluk kabul etmiyoruz dersiniz siteyede yazarsınız.
herkes ölçsün biçsin hesaplasın ona göre sipariş versin.
Şimdi su da var kusun ırkı aynı olsa da bu kalınlık farklılık gösterebiliyor iki kardeş kuşda bile birbirini tutmayabilir.

Dediğiniz gibi yapmaya başladık arkadaşlara anlatıyoruz böyle isteyende var diğer şekilde diye de hang iölçüde isterseniz ona göre yaparız bizde KUŞÇULAR.ORG sakinlerine hizmette sınır yok.... Yeterki arkadaşlar memnun olsunlar....

Evet arkadaşlar kunye siparişi veren arkadaşlara ürünleri gönderiyoruz kunye ölçü işinde sıkıntı klamadı en azından biz gerekli açıklamayı yapıyoruz siz de ona göre tercih ediyorsunuz .. inş. size daha iyi hizmet etmek dilegiyle..

Geri