Güvercin Künye Örnekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
KÜNYELEMENİN ÖNEMİ;;

Künyelemenin önemi bence belli bir yerlere gelmiş kuşlarımızın kayıp oldukları zaman,çalındıkları zaman,yani bunlar gibi birçok durumlarda sahibinin kuşun ayağındaki künye sayesinde bulunmasını kolaylaştırmasıdır.Bir diğer önemi ise;belirli zamanlardan beri beslemekte olduğumuz kuşlarımıza künye kaydı yaptıktan sonra satış yaparsak ayağındaki künyenin sayesinde bu kuşun bizden gittiğinin bizim kuşumuz olduğunun belirlenmesi amacıyla yapılan bi organizasyondur.

kunyetasli01jv3.jpg

kunyeniyazi02zg0.jpg

ay yıldız olanını çok bependim nerden temin ederim ve ne kadarıdır bana mesaj atarsan sevnirim

basoglanh' Alıntı:
KÜNYELEMENİN ÖNEMİ;;

Künyelemenin önemi bence belli bir yerlere gelmiş kuşlarımızın kayıp oldukları zaman,çalındıkları zaman,yani bunlar gibi birçok durumlarda sahibinin kuşun ayağındaki künye sayesinde bulunmasını kolaylaştırmasıdır.Bir diğer önemi ise;belirli zamanlardan beri beslemekte olduğumuz kuşlarımıza künye kaydı yaptıktan sonra satış yaparsak ayağındaki künyenin sayesinde bu kuşun bizden gittiğinin bizim kuşumuz olduğunun belirlenmesi amacıyla yapılan bi organizasyondur.

kunyetasli01jv3.jpg

merhaba hüseyin kardeşim
künyeleme işini yapmaya çalışıyorum ama bendekiler biliyorsun demkeş ve angut cinsi bunların ayaklarına takmam imkansız nasıl bir yöntem bulabilirirm eğer bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar ben araştırıyorum ama sadece boyunlarına iğneli boncuk takılı kuşlar gördüm .
sevgiyle kalın
ahmet esmek

bu künyeleri kuşun ayağına taktığımızda çıkarılabilinirmi eğer çıkarılabilinirse çaldıkları kuşların künyelerini çıkarırlar

S.a arkadasim o zaman sen bu isi organize et sayet uygun fiyata olursa ben 100 adet yaptiririm ayyildizli olcak arkasina sadece isim,soyisim ve tel no gelecek sekilde böyle yapabilirsen sevinirim he dersen adresim [email protected] burdan msj atarsan irtibata geceriz insallah.Saglicakla kal,,,,

Ozdemir59' Alıntı:

Bunlarda benim isimli künye örneklerim

ustalar bana künye lazım acil bende 20 30 çit posta var çüçüklerine takacam
NE KADAR FİYATI BANA ŞİMDİLİK 100 CİVARI YETER BEN KARGO PARASINIDA VARRRİM
AMA ÜSTÜNE İSİM VE CEP NUMARASI YAZILACAK YAPANALAR BENİ AKLESİN KONUŞALIM
[email protected] bekliorum
:heyo:

selam değerli dostum bir arkadaş ön ayak olsun da siteden sipariş alınsın ve fiyat belirlensin..saygılar..

onur ARKADAŞA BEN 100 TANE ISIMLI YAPTIRDIM IKI ÇEŞİT YAPIYO VE HER CINS KUŞ İÇİN SİPARİŞ ALIYO BEN ILK 50 TANE PLASTIK ISIMLI 30 YTL YE YAPTIRDIMIKINCI POSTA AYNI BILDIGINIZ POSTA BONCUKLARINDAN VE ISIMLI RENK OLAYI SIZE BAGLI ONLARIDA 35 YTL YE YAPTIRDIM 10 GUN İÇİNDE ELINIZDE OLUYO VE KARGO ILE YOLLUYO.YAPTIRACAK ARKADAŞLARA GERÇİ YUKARIDA TEL VAR BULAMAZSSANIZ BENDE YAZAYIM .05324655343 ONUR .

YAZDIGIM FIYATLAR 50 TANE İÇİNDİR YANLIŞ ANLAŞILMASIN . 35 YTL VE 30 YTL DIR ELLI ADETİ
.SELAMLAR.

beyler buyuk derneklerde veya kus pazarlarında yazan yerler var bıde ayyıldız olana ısım telefon falan yazılmıo dıgerlerının 50 tanesı 30 40 lıra cıvarında ısım telefon yazdırabılıosun sımdı sıparıs verırsen 1 haftaya alırsın onemlı bır konu gercekten saygılar [email protected]

künyeleme gercekten güzel bir olay bende istanbulda muhammer abiye yaptırdım sipariş vermek isteyenler için
tel 0535 943 05 47

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
KÜNYELEMENİN ÖNEMİ;;

kunyetasli01jv3.jpg

bunları çok beğendim bende bunlardan sipariş vermek istiyorum s,pariş için bilgiyi kimden alalım adresim [email protected]

SELAM ,KÜNYELERİN ÜZERİNE YAZILAN İSİM VE TELEFON NUMARALARININ 1 TANESİNİN MALİYETİNİ BİLİYORMUSUN?iSTEDİĞİMİZ ADETTE YAPTIRABİLİYORMUYUZ?BİLEN ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN :tamam:

50 ve 50 nin katları şeklinde basılıyor isimliler 30-35 tl arası yapılıyor adet fazla olunca belki biraz düşebilir fiyat
YÖRÜK' Alıntı:
SELAM ,KÜNYELERİN ÜZERİNE YAZILAN İSİM VE TELEFON NUMARALARININ 1 TANESİNİN MALİYETİNİ BİLİYORMUSUN?iSTEDİĞİMİZ ADETTE YAPTIRABİLİYORMUYUZ?BİLEN ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN :tamam:

teşekkürler paylaşım icin benim bir sorum olucak o türk resimli künyelerden almak istiyorum 20-30 tane acaba yapan yada bana yollıya bilicek olanlar varmı msn adresim [email protected] satan yada yapan olursa eklesin

Gerçekten güzel künyeler.
Benim kafama takılan bu künyelerin kuşa herhangi bir rahatsızlık verip vermediği.

yok hiç bi rahassızlık vermez çünkü bunlar kuşlar daha 6 7 günlükken takılıyo ve alışıyo sonrası zaten malum olmeden ayagından çıkmıyo .selamlar MURAT :tamam:

Ekli dosyalar

• DSC01652.webp
    DSC01652.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 3,729
  • DSC01653.webp
    DSC01653.webp
    21 KB · Görüntüleme: 3,719
o künyeler cıkarılmas !!cıkarmaya calışırlarsa kuşun ayağını zedelerler benim bi büyüğümde vardı kaplan posta ayağı paramparça olmuştu markasını cıkarmaya calışmışlar cıkarmışlar fakat hayvanın ayağınıda gözden cıkarmışlar o markayı cıkarırken cıkarılırsa bile bi hasar kalır kuşta

arkadaşlar şu ayyıldızlı künyeler için kiminle irtibata geçmeliyiz.lütfen biii yardım.
[email protected] şimdiden saolun

postalarıma yaptırmış oldugum yeni boncukları paylaşmak istedım .bu boncukları ıstanbul da ONUR arkadaşım yapıyor yaptıracak arkadaşlar var ise telefonunu vermek ısterım boncuklar 10 gun içinde elınıze gelıyor benım bu boncuklar 3takım oldu yaptırıyorum çok memnunum sizlere telefonunu verıyorum tel 05325465343 isim onur .yardımım dokunursa sevinirim .her çeşit kuşa göre boncuk yapımı vardır .

Ekli dosyalar

• DSC02097.webp
    DSC02097.webp
    27.5 KB · Görüntüleme: 3,568
  • DSC02096.webp
    DSC02096.webp
    31.5 KB · Görüntüleme: 3,541
  • DSC02095.webp
    DSC02095.webp
    24.2 KB · Görüntüleme: 3,560
postalarıma yaptırmış oldugum yeni boncukları paylaşmak istedım .bu boncukları ıstanbul da ONUR arkadaşım yapıyor yaptıracak arkadaşlar var ise telefonunu vermek ısterım boncuklar 10 gun içinde elınıze gelıyor benım bu boncuklar 3takım oldu yaptırıyorum çok memnunum sizlere telefonunu verıyorum tel 05325465343 isim onur .yardımım dokunursa sevinirim .her çeşit kuşa göre boncuk yapımı vardır .

Geri