güvercin pisliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hedili23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hedili23

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burhan Özdemir
Meslek
Öğrenci(ELAZIĞ'lı)
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar güvercinlerin pisliklerini temizliyemiyorum kümesin tabanı tahta pisliklerini çıkartamıyorum ne yapabilirim öneriniz varmı dibinde ızgara olsa bile ızgaranın altı dolunca kaldırıp çıkaramıyorum pislikleri

benimde öle bi sorunum var ama hayvanları yemlerken yemlik bile olsa etrafa yem düşüyor ondan temizliyorum ağzıma maske takıp

altına gazete üstüne ızgara.. kirlenince ızgarayı kaldır gazeteleri topla çöpe at.. yenisini ser..

merhaba arkadaşlarşkümesinizdeki pislikleri temizliğeceniz zaman hafifçe ıslayın pislikler yumuşuyacaktır.Bir ispartula yardımıyla kolayca kazıyabilirsiniz.Kolay gelsin.

arkadaşlar sağolun yorumlarınız için bugün spatulayı denedim çok iyi temizliyor

ıspatılayla kaldır..hafif su sserp hem yumusasın hemde toz kalkmasın..hijyenij maskele de tak..ıspatulayla kaldırıp fırca ile temizle ve çöpe at;)

hıç spatulayla ugraşmayın bence ya gazete serin yada emici kolay bulunabilen bişey serin naylon tavsiye etmem pislik kurumaz daha çok koku yapar

sorununuza çozüm yanık kum bazı kuş satan yerlerde derneklerde bulunuyor dakikasında kurutuyor kötü kokuyu önlüyor tırmık gibi bişeyde bulur doldukça çekersin pisligi

Geri