Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GÜVERCİN SALMALARI CİFT HANE ŞEKLİNDE OLMALI CİFT CİFT OLMALI DOĞRU EŞLEME ANCAK ÖLE OLUR ÖLCÜLER 90X60X50 OLMALI BU İŞİ POROFESYENEL YAPMAK İSTİYORSANIZ ERKEK VE DİŞİ EŞİYLE AYNI YERDE TEK OLMALI EĞER GEREK YOK DİYORSANIZ YAPTIHINIZ KUŞCULUK DEYİL HAYVAN ÜRETMEK OLUR SONRA ACABA BABASI BU MUYDU ANASI BU MUYDU YA BUNLARDAN PERCEMLİ CIKMAZDI VS.VS.VS. DER DURURSUNUZ BU İŞİN SIRRI CİFT HANE YOKSA EŞLEMELER BAHTINA OLUR SADECE SAKSIYI AZCIK CALIŞTIRCAN BAŞKA BİŞİ YOK DOLDUR BÜTÜN KUŞLARI BİR YERE O ONA ATLASIN BU BUNA DAHA BEN NEDİYİM ....... ley:
vALLA ARKADASIM ÇOK HAKLISIN bende forumda hep buyuk folluk diye yazıyoruminşallah dinlerler
zaten küçük folluk yapanlarkarda olmuyor çünkü kuş 2-3 folluk tutuyor birinde yavrulatıp dierinde tünüyor ama buyuk fololuk olunca kapat folluğu yavru zamanı çiftler kalsın yuvda yavruya yumurtaya baksın genç kuşlarda kümste gezinsin ezilmesin aradabir çıkarıp gezdir banyo yaptır yeter yavruya bıkarsın
e tamamda esleri kapatırsn nasıl yem yiiyp yavruya bakacaklar yani bbide büyük dediginiz folluk ölçülerini yazarsanız iyi olur birde zahmet olmazsa birazdaha acık anlatırsanız
e tamamda esleri kapatırsn nasıl yem yiiyp yavruya bakacaklar yani bbide büyük dediginiz folluk ölçülerini yazarsanız iyi olur birde zahmet olmazsa birazdaha acık anlatırsanız
benim idealim 70 uzunluk 40 yükseklik 40 derinliktir folluk boyutu için
küçük bir yemlik ve suluk ayarlıyacaksın yuvalara ordan yemlenecekler yem yemeye baslayan yavruyu bir hafta beklettikten sonravarsa genç kuş kümesine alki ezilmesin ben ufak taslar aldım günde 2 defa yem veriyorum .su için ise kola şişesini kafaları girecek kadar uygun bir yükseklikte kes delik aç içine su koy hem üstü kapalı olur pislik almaz.
Arkadaşlar hepinize öncelikle çok teşekkür ederim burada birleştiğiniz için benim bir sorum olacaktı balkonda güvercin beslemek istiyorum fakat yapacağım salmada kalacak dışarı çıkma gibi ihtimal yok bana ne önerirsiniz acaba kendi tasarladığım bi kafes tipim var ama foto eklemeyi bilmiyorum. ölçüler en=80cm uzunluk=100cm boy=120cm acaba bu ölçüler idealmi? ayrıca 2 katlı üst kata güvercin bir merdiven ile çıkıp yavru büyütecek aşagıda yemlenecek ve yayılacak bu ölçüle 2 çift için idealmi.
yavuz bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz bende aynı sizin gibi balkona tasarladığınız kümes boyutlarına yakın bir kümes yaptım sıkıntı yok ama devamlı içerde kalması yazık olur tavuk değilki bunlar ben 4 ay böyle kümesin içine çok değer verdiğim kuşları koydum ve çıkarmadım ikisininde kanatları tutuldu iki çift yavru alacağım diye az kalsın kuşlardan oluyordum sırf o kuşlar için terastan ev tuttum şimdi devamlı hem dışarı hemde içerde sağlıklı bir şekilde besliyorum ve birde genel anlamda konuşuyorum bazı arkadaşlar kuşların kanatlarına makas atıyorlar bu yöntemi çok yanlış buluyorum onlar kanatları var oldukça kuştur dediğim gibi tavuk beslemiyoruz değilmi
cok güzel yazmışın hemşerim cokda doğru konu eşleme yavru alma kuşları hapis etme deyil amac oyun kuşuysa ve gercekten damızlıkcı olcaksan yazılanı söleleni ii okuman lazım ve ii anlaman lazım kuşlar dışarı cıkmıcak diye bişi varmı ? cıkmadan yaşama yaşama şansı varmı akllı bir damızlıkcıysan kuşlarını cift cift cıkarırsın gezdirirsin işin aslı ii kuşcuysan zaten az kuşun vardır cahın vebası ahmetten geldi ii kuş mehmetten geldi ii kuş demezsin ilk önce damızlıhın ii olur ben ank da oturuyorum her kapıda kuş oynasa ank kuşcudan gecilmezdi şimdi moda toplama kuş halbuki bilseler şampiyon olunmaz şampiyon dohulur işin özüne dönerler ......