Güvercin Savaşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferro18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ferro18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferhat Potukoglu
Meslek
Isletmeci
İlgi Alanı
Kediler
bircogumuz izlemistir bu goruntuleri bende defalarca izledim her izleyisimde yasadiklari bu haycani hissetim bu heycanbile posta beslemek icin guzel bir sebeb
sizlerin dusuncelerinizi okumak isterim.
[yahoovideo]http://video.yahoo.com/watch/4382287/11757802[/yahoovideo]

Gerçekten ne güzel eğitim acaba bizler taklacı kuşları böyle eğitim süreçinden geçiriyormuyuz. Tartışma konusu

Saygılarımla Yasin18

Çok güzel yaa zevkle izledm.

Birol Bandırma' Alıntı:
Ne denebilir ki ?

Ah o gemide bende olsaydım :)
saat de 40 km hizla 5 saat kadar ucmaniz gerekirdi :evet:
saka bir yana cok guzel bir heycan izlerken bile insan haycani yasiyor birde icinde olsak dusunemiyorum bile ne kadar guzel dir

S A Ferhat kardeş güzel bir paylaşım teşekkürler //disiplin profesyonel lik imkan teknoloji hepsi var bunu bütün izleyemeyen arkadaşlarımız izleyebilseler neyi tartışdıgımızı neyi paylaşamadıgımızı avrupalı kuşcuları ne zaman kaç yıl sonra yakalaya bilecegimizi biz yaştakiler geç kalmış olabiliriz ama hep bahsettigimiz varislerimiz gençlerimiz inşallah yakalayabilirler tabii imkanlarda bu alt yapının teknolojiside kurumsallaşmakta bu hobi için gerekli ihtiyaç lar bizler ise hale neleri tartışıp neleri konuşuyoruz birbirimizi üzmede saygı sevgi kuralları ihlallerinde öyle olmaz böyle olur yok şöyle olur yarışındayız bu görüntüleri izleyince ne yalan söyleyeyim şevkim kırıldı birşey bildigimizi zi sanmışız daha önceleride benzer yarışmalar izlemiştim bu izledigim daha etkileyici beynimde çok kıvılcımlar çaktırdı olması gereken dogruları konuşmak sana bana yardımcı oldugun için şahsım adına teşakkür ediyorum bütün herkesin bilmedigi bilemedigi bir tek şey vardır bende o birtek şey bilmeyenlerden birtanesiyim sen avrupada oldugun için bizlere karşı daha şanslısın bizlerin farkında olamayacagı senin avrupada dahaçok gözlemlerin bilgilerin bizlere nazaran daha fazla orada olup burada olsada ulaşamadıgımız bu bilgileri biz kucular org ailesi için paylaşımlarınıza tekrar teşekkür ediyorun bu görüntülerden sonra///BEYNİM BİR SÜNGER GİBİ OLSAYDI/////KAFAM DAKİ LÜZUMSUZ BİLGİLERİ ATMAK İÇİN/////ARADA BİR ÇIKARTIP SIKMAK İSTERDİM SAYGILAR

selamunaleykum muharrem abi
herseyde oldugu gibi kusdada teknoleciden yararlanmak tabiki guzel sey ama turkiyedeki kusculugun tadi sanmiyorum hic bir yerde olsun ozellikle biz taklaci kus meraklilari kusdan cok kusun muhabbetini seviyoruz 3 5 kisi bir araya gelip eskiden ucandan suan ucandan hatda yumurtadan cikacak tan dahi saatlerce konusabiliyor bu hastaligin tutkunun ala bildigince tadini cikariyoruz bu muhabbetleri olmasa kus buluta gitse buluttan gelse neye yarar hersey dostla kiymet bilen anliyanla guzel
bazen tikirdayan oluyor gonul bir dost bir anliyan istiyor yaninda birlikte kusun muhabbeti kuscuyla oluyor
saygilarla

Tek kelimeyle mükemmel izlerken ben bile çok heyecanlandım kuş sahiplerini düşünemiyorum.Güzel paylaşım emeğine sağlık.

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum muharrem abi
herseyde oldugu gibi kusdada teknoleciden yararlanmak tabiki guzel sey ama turkiyedeki kusculugun tadi sanmiyorum hic bir yerde olsun ozellikle biz taklaci kus meraklilari kusdan cok kusun muhabbetini seviyoruz 3 5 kisi bir araya gelip eskiden ucandan suan ucandan hatda yumurtadan cikacak tan dahi saatlerce konusabiliyor bu hastaligin tutkunun ala bildigince tadini cikariyoruz bu muhabbetleri olmasa kus buluta gitse buluttan gelse neye yarar hersey dostla kiymet bilen anliyanla guzel
bazen tikirdayan oluyor gonul bir dost bir anliyan istiyor yaninda birlikte kusun muhabbeti kuscuyla oluyor
saygilarla
A S Ferhat kardeş söylediklerine tabiki katılıyorum anlatmaya çalıştıgım onlardaki disiplinler sistemli oluşları elbetteki bizlerdeki dostluk arkadaşlık saygı sevgi onlardan her zaman üstün kuş zevkimiz onlardan daha fazla tabiki birkuş izlerken yalnızken zevk alamadıgımızı eşle dostla muhabbetle izlendiginde paylaşıldıgında o hazzın daha fazla oldugunu tabiki biliyoruz çünkü YALNIZ SOPA BİLE YENMEZ SAYGILAR TEŞEKKÜRLER

VİDEOYU İZLEYEMİYORUM :(

Geri