Güvercin sevdası canından etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Batman'da güvercin meraklısı genç, yüksek gerilim hattına konan güvercini almaya çalışırken hayatını kaybetti.
guvercin-sevdasi-canindan-etti_o.jpg

Batman'da güvercin meraklısı genç, yüksek gerilim hattına konan güvercini almaya çalışırken hayatını kaybetti.
AIınan bilgiye göre olay Batman Yeşiltepe Mahallesi Yunus Emre İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Çocukluğundan beri güvercinlere merakı olan İbrahim Orpak (20) Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun yanında bulunan yüksek gerilim hattı üzerine konan güvercini almak için direğe tırmandı. Güvercini almaya çalışırken eli yüksek gerilim hattına temas eden Orpak, elektrik akımına kapıldı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Orpak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Batman Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Orpak, gözyaşları arasında merkeze bağlı İkiztepe köyü mezarlığında toprağa verildi.

ÖLMESSEYDİ BU HAFTA EVLENECEKTİ

Vatani görevini Kıbrıs'ta yapan Orpak'ın 3 ay önce terhis olduğu 2,5 ay önce Leyla Ok ile nişanlandığını belirten baba Cemal Orpak, "Düğün hazırlıkları yapıyorduk. Bu hafta sonra dünyaevine girecekti. Evde sofrayı kurmuş yemek yemeğe hazırlanıyorduk. Oğluma evden çıkmamasını söyledim. Ama arkadaşları çağırınca gitti. Direğin üstüne konan güvercini almak istemiş, arkadaşları direğe çıkmaması konusunda defalarca uyarmış ancak ikna edememişler." diye konuştu.
(Cihan Haber Ajansı) 09.04.2008 15:08

Kardeşimize Allahtan rahmet,yakınlarına sabırlar dilerim.
Bu ve başka sebeplerle bir sürü güvercin meraklısı vatandaşlarımız,hakkın rahmetine kavuştular.Onun için bu ve bunun gibi vakalara çok dikkat etmeliyiz.

allah rahmet eylesen.bu tür haberlere çok üzülüyorum.yazacak bişey bulamıyorum.

allah rahmet eylesin çok üzüldüm nur içinde yatsın dikkat edelim arkadaşlar lütfen

allah mekanını cennet eylesin.

AİLESİNE VEE ÜM SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ BU KONULARA ÇOK DİKKATE ETMELİYİZ.BENİM MAHALEMDE KUŞ BESLEYEN BİRİ VARDI KUŞUN AYAĞINA İP BAĞLAMIŞ KUŞ ELEKTRİK DİREĞİNE KONNDU İTFAİYE BİLE ÇAĞIRDILAR SONUNDA KURTULDU BU İŞLERDE İTFAİYE YADA BAŞKA ŞEYLERDEN YARDIM ALMALIYIZ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

bir kuş için değermiydi yaa yazık olmuş vallaha allah ailesine ve yakınlarına sabır versin

Arakadaşımıza ALLAH rahmet etsin ailesinin başı sağolsun. Bu konuda kuşun durumunu bilemiyorum ama bir kuş için bu şekilde tehlikeli işler yapılmasına kesinlikle karşıyım . Aman arkadaşlar en üstün ırk olsa bile bir kuş için ailelerimize böyle açılar yaşatmayalım . DİKKATLİ OLALIM LÜTFEN. Arkadaşımıza tekrar rahmet dilerim .

allah rahmet eylesin ailesinin başı sağolsun gerçekten yazık olmuş ya ne diyelim onun kaderinde o yazılıymış tekrar allah rahmet eylesin..............

hakikaten üzücü bir durum Allah yakınlarına sabır versin,bu yüzden asla çatı ,direk ve inşaata konan kuş benimde olsa süper oyunda yapsa uğraşmam,ne şehit ne gazi olayı olmuş hepimizin ders çıkarması lazım,ben bir arkadaşım bunu yapmaya kalksa kesinlikle o kuşu bir şekilde uçururdum telden :hungur: :slm:

Merhaba arkadaşlar bu kuşculuk insanın kanına işliyor herhalde bazen insan nasıl mantıklı davranacanı unutuyor.Ölen arkadaşımıza allah rahmet eylesin.Sevginin bu kadarıda fazla dikkat etmek lazım.

Geri