GÜVERCİN SEVERLERİN YARDIMINI BEKLİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lakarar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

lakarar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
batuhan kökdemir
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar bende bir tane balkon kümesi var ve ilk defa kuş besleyeceğim bunun için yuvaya çabuk alışan kuş lazımdı ve çoğu kişi baska ile posta dedi sizce hangisi bana uygun postaya baka bilirmiyim?

postalar daha uygundr kusculuga alısmak ıcın ıdeal bı kus hem cabuk alısır hemde yerını severse hıc bırakmaz fazla hastalanmazlar baslıcaksan ideal bı kus turudur..

Peki ben postayla başlayacağım ve önerin için sağol ama sence 1 dişi ve 1 erkek postanın kanatlarını ne kadar bantlı tutmalıyım ve kargalar zarar verirmi.

postalar cabuk alışmaz hatta hiç alışmaz şöyleki sn eğer birinden posta alırsın bunları 1ay sonra degil 3ay 1yıl sonra salsan bile eski evine gider cünkü bu kuşlar öğrendigi kümesi bir daha asla unutmaz alıcaksan yavru posta al degilse işin zor

Peki hangi kuşla başlamamı tavsiye edersin?Şimdiden çok teşekkürler.

Taklacı derim ben yada bir çift hünkari falan hünkariler fazla ucmayan kuşlardır ama taklacıların iyi soylarını alırsan 5-6 saat ucanlarıda vardır

Tavsiyelerin için çok sağol sence dediğin kuş balkonda beslenirmi ve soğuktan etkilenirmi?

Oyunlu taklacıları ben koca bahçeye indiremiyorum.Sen balkona hiçten indiremezsin.Bence bango,baska,fındık gibi kuşlarla başla.Öğrendikçe istediğin ırkı beslersin.

bende yeni güvercin beslemeye başladım 6 gün önce ilk defa hemde. Arkadaşım aldığı mardinleri iyi bantlayamadığı için kaçırdı .. hemde ben yeni aldım ve arap-mardin kuşu bakıyorum alalı 6 gün oldu yerine alıştılar ALLAH nasip ederse cumartesi yada pazar günü bantları salacağım

Önerileriniz için çok teşekkürler peki dediğin kuşların ortalama fiyatı ne kadar?

Bursa'da takımı 20 liradan başlar 40'a kadar gider.Tabi kalitesine göre fiyatlar değişiyor.

kardeşim balkon da besliyor isen işin zor gerçi koca bahçeye inmiycke kuş degil ben 2metre alana indiriyorum önmeli olan terbiye vermek ama balkona inmez bu bir kardeşim sen bursa oynar falan besle yada bango hünkari azman falan

Geri