Güvercin Sulukları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
528903ns6.jpg

glaskeramiktraenkecr4.jpg

sulukpo8nc4.jpg

trankegi2.jpg

GÜVERCİN BANYO SUYUNA GÖZTAŞI KONULURMU ?
ARKADAŞLAR BİLEN VARSA KUŞLARIN BANYO SUYUNA DIŞ PARAZİTLER İÇİN GÖZTAŞI (BAKIR SÜLFAT ) KONULDUĞUNU DUYMUŞTUM VE ORANIN 5 LİTRE SUYA 1 ÇAY KAŞIĞI DİYE AKLIMDA KALMIŞ NE DERECE DOĞRU BİR UYGULAMA KUŞLAR BU SUYU İÇERLERSE ZARARI VARMI VE PARAZİTLER İÇİN ETKİLİMİ ?
KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM
SEVGİLER VE SAYGILAR
AHMET ESMEK

basoglanh' Alıntı:

bu suluk gerçekten güzel.özellikle soğuk bölgedeki kuşçularımız için kışın suyun buz tutmasını engelliyor.alttan ısıtıyor suyu.

saygılarımla
Ömer ÖZKURT

ÖMER KARDEŞİM SENİN BİLGİN VARMI BENİM SORUMLA İLGİLİ ŞU AN ÇEVİRİM İÇİ GÖRÜYORUM SENİ AMA ULAŞAMIYORUM .

abi bende gördüm msjını ama benimde tam bilgim yok o yüzden cevaplamadım.yardımcı olmak isterdim.

AYRI BAŞLIK AÇMAYA ÇALIŞTIM AMA BAŞARAMADIM MSN DEN YARDIMCI OLURMUSUN MÜSAİTSEN ?
[email protected]
teşekkürler.

sulukpo8nc4.jpg

Bu gercekten yaratıcı bir fikir gercekten

Su kabına şamandıra koymak akıllıca görünebilir ancak unutulmamalıdır ki bulaşıcı hastalıkların neredeyse tamamı su ile bulaşmaktadır. Yani aynı suyun kapta durağan şekilde kalması bakteri üremesine neden olur. Artı içerisine sıçrayan pisliklerinde temizlenmesi gerekir. Bu durumda iki seçenek var. Ya düzenli olarak içini boşaltıp temizleyeceksiniz (o zaman şamandıranın bir anlamı yok), ya da suya dezenfektan katacaksınız. Saygılar..

Hoca' Alıntı:
Su kabına şamandıra koymak akıllıca görünebilir ancak unutulmamalıdır ki bulaşıcı hastalıkların neredeyse tamamı su ile bulaşmaktadır. Yani aynı suyun kapta durağan şekilde kalması bakteri üremesine neden olur. Artı içerisine sıçrayan pisliklerinde temizlenmesi gerekir. Bu durumda iki seçenek var. Ya düzenli olarak içini boşaltıp temizleyeceksiniz (o zaman şamandıranın bir anlamı yok), ya da suya dezenfektan katacaksınız. Saygılar..
hocam: çok doğru söylemişsiniz. bencede iyi bir iş değil. ama uzun yolculuk yapacak ve bakacak kimsesi olmayan arkadaşların işine yarayabilir.

slm ömerbey ben vandan can eyerki ban ulaşam imkanınız olabilirse ben vanda suluk satmak istiyom yardım larınızı bekliyom adresim [email protected] bu benim adresim eyerki bana ulaşırsan sevinirim

Geri