Güvercin taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozkan06060606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozkan
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
Güvercinim 10 gündür bendeydi bugün uçurdum eski evine gitmiş aldım tekrar ne yapmam gerekir gitmemesi için

Güvercinim 10 gündür bendeydi bugün uçurdum eski evine gitmeş aldım tekrarne yapmam gerekiyor tekrar gitmenesi için acil cvp tşkler herkeze

10 günde güvercin alışmaz, hele yetişkin kuş hiç alışmaz. En az bir kez yavru çıkartıp büyütene kadar salmayın kuşları...

10 günde güvercin alışmaz, hele yetişkin kuş hiç alışmaz. En az bir kez yavru çıkartıp büyütene kadar salmayın kuşları...
Yavru kuş daha eş alamıyor tekrar gitmemesi için ne yapmam gerekir acaba

O zaman işiniz daha kolay, öncelikle kesinlikle ama kesinlikle kuşu yalnız uçurmayacaksınız ve mümkünse eş olmasını bekleyeceksiniz. Kuşların kümese kolay alışmaları için kümes önünde geç saatte yemlemeler yapabilirsiniz. Örneğin gün batımına yakın olacak şekilde yemleme yapabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde kuşlarınız kümesin etrafını ezberleyeceklerdir.

O zaman işiniz daha kolay, öncelikle kesinlikle ama kesinlikle kuşu yalnız uçurmayacaksınız ve mümkünse eş olmasını bekleyeceksiniz. Kuşların kümese kolay alışmaları için kümes önünde geç saatte yemlemeler yapabilirsiniz. Örneğin gün batımına yakın olacak şekilde yemleme yapabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde kuşlarınız kümesin etrafını ezberleyeceklerdir.
Çok tşkler aynen uyguluycam dediğinizi iyi akşamlar

Geri