Güvercin taşıma kafesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maygun37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

maygun37

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf aygün
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba Arkadaşlar;
Bu hafta sonu bitirmiş olduğum güvercim taşıma kafesimi sizinle paylaşmak isterim. Elimizden geldiği kadar babamla yaptık bişeyler. Nasıl yapıldığını merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

Ekli dosyalar

• 04122011293.webp
    04122011293.webp
    216.9 KB · Görüntüleme: 2,725
  • 04122011294.webp
    04122011294.webp
    377.2 KB · Görüntüleme: 2,769
  • 04122011296.webp
    04122011296.webp
    284.2 KB · Görüntüleme: 2,739
[No message]

Ekli dosyalar

• 04122011297.webp
    04122011297.webp
    280.5 KB · Görüntüleme: 2,750
  • 04122011300.webp
    04122011300.webp
    246.3 KB · Görüntüleme: 2,687
  • 04122011299.webp
    04122011299.webp
    222.8 KB · Görüntüleme: 2,771
güzel olmuş ama sapı eksik olmuş xD sapsız taşımak zor olur. ve yanlardaki parmaklıkları yan koymak güzel bir fikir olmuş kuşları taşırken altına gazete karton koymaya çalışırken yandan rahatla bu eylemi gercekleştirebilirsin. hem kafes temiz durur hemde hafta bir kuş koyarsan oraya dıskısı ile onsan sonra oraya koyacagın kuşlara bulaşmaz hastalık gazete ve karton koyarsan altına tabiki.

Evet bi sapı eksik:D üstüne kumaş kılıf diktirmek isiyorum . Otobüsle arabayla bi yere giderken insanlara fazla reklam olmayalım.

maygun37' Alıntı:
Evet bi sapı eksik:D üstüne kumaş kılıf diktirmek isiyorum . Otobüsle arabayla bi yere giderken insanlara fazla reklam olmayalım.

sakın kumaş yaptırmak gibi bir hataya düşme o kumaşı yıkaman gerekir yoksa cok koku olur. üstüne bir karton atman yeterli olur. millet bakıcak diye utanıyorsan öyle yap. ama tül perde tarzı bişeyde olur ama bağımsız olması lazım kafeşden

kafesden bağımsız fermuarlı istenildiğinde makineye atıp yıkanılacak birşey düşündüm. Yoksa etrafına tabikide kaplamıcam
o örtü hem soğuktan korumak hemde taşırken daha iyi olur. utanma konusu değil bu ben kuşlarımdan utanmam:D

super olmus kardes cok begendım nasıl yapıtıgını ogrenmek ısterım. Çunku karton da tasımak bana gore ıı deıl nemlı oluyo ve havasız kala bılıyo; kuslar cok yıpranıyo,terlıyo guzel bı baslık paylastıgn ıcın sımdıden saol kardes :)

güzel olmuş ama kardeşım sağdaki 3 cıta kadar olmalıydı yüksekliği taşıma cantası için yüksek olmuş. taşıma cantası özellikle kuşların yüksekliğinde yada 1 kaç cm aşağısında olur ki kuşlar taşınırken fazla kavga etmesinler bir birlerinin üsütüne cıkmasınlar v.s gibi olaylardan dolayı alcak olur.

tengelli' Alıntı:
güzel olmuş ama kardeşım sağdaki 3 cıta kadar olmalıydı yüksekliği taşıma cantası için yüksek olmuş. taşıma cantası özellikle kuşların yüksekliğinde yada 1 kaç cm aşağısında olur ki kuşlar taşınırken fazla kavga etmesinler bir birlerinin üsütüne cıkmasınlar v.s gibi olaylardan dolayı alcak olur.

bende tam tersi rahat rahat etrafa bakınsınlar,içinde dolaşsınlar diye düşündüm ama dediğine hak veriyorum çoğu alçak oluyo genelde sebebide buymuş demek. Yaparken açıkçası hiç aklıma gelmedi.

İçine plastik ızgara sığacak şekilde olsaydı daha iyi olurdu, ızgaranın altına gazete sererdin .

gökay' Alıntı:
İçine plastik ızgara sığacak şekilde olsaydı daha iyi olurdu, ızgaranın altına gazete sererdin .
içine plastik ızgara sığıyo onu ölçtüm . bu plastik ızgaraların ufak olanlarından...

kuşları istediğin yere götür :D

Geri