guvercin tek alisirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Güvercin2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga tepe
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar benim arkadasim guvercin almis acaba tek basina alisirmi guvercin yani tek guvercin alisirmi

Yanına 1 kuş daha alsın 2tane olunca alışınca kaçmaz tek kuş alışsada kaçar.

YUVASINA AYNA KOYARAK , BİRKAÇ AY KANDIRABİLİR .ALIŞTIRABİLİRSİN..sanal olsa da .. :haha:
fakat gerçek bir kuş yakınına gelirse çeker gider..tek beslemese iyi olur..tabbii öğrenci olduğu için harçlık biriktirecek zaman geçecektir..olabilir..kısa süre ayna aldatır o nu..1980 lerde bu method ile tek kuş uçurdum .
erkekti , hem de yazlıkta küçük bir sandıktaydı . Bursa oynarıydı. 8 kez de sattım .
bir eş bulup getirmişti de o da oynar.. :haha: mutlu mesut olmuşlardı..aynayı istemedi sonra :haha:
SEVGİLERİMLE. :slm:

selam söyle arkadaşına * sitemize üye olsun O da * :slm:

Saolasın türkek abi :heyo: :heyo: onunda uye olmasını söylıyecegım

[email protected]' Alıntı:
YUVASINA AYNA KOYARAK , BİRKAÇ AY KANDIRABİLİR .ALIŞTIRABİLİRSİN..sanal olsa da .. :haha:
fakat gerçek bir kuş yakınına gelirse çeker gider..tek beslemese iyi olur..tabbii öğrenci olduğu için harçlık biriktirecek zaman geçecektir..olabilir..kısa süre ayna aldatır o nu..1980 lerde bu method ile tek kuş uçurdum .
erkekti , hem de yazlıkta küçük bir sandıktaydı . Bursa oynarıydı. 8 kez de sattım .
bir eş bulup getirmişti de o da oynar.. :haha: mutlu mesut olmuşlardı..aynayı istemedi sonra :haha:
SEVGİLERİMLE. :slm:

selam söyle arkadaşına * sitemize üye olsun O da * :slm:
saolasın türker abi :haha: onunda uye olmasını söyliyecegim peki alıstırması kolay olurmu 1 haftada 2 hafatada alısırmı

TAKLACI GÜVERCİNLER ; DAHA UYUMLU ,SAKİN , ALIŞTIRMASI BAZI DİĞER CİNSLERE GÖRE DAHA KOLAY OLDUĞU KANAATİNDEYİM.
ÇÜNKÜ , HER CİNS 1-2 HAFTADA ESKİ KÜMESİNİ UNUTUP , YENİ YERİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ.!
istisna olanları vardır.geneldir.

Turker abi bu tarz orjinal fikirleri ayna gibi, bir liste yapip top 10 da tutmaliyiz :)

peki sagolasın türker abi :heyo: fikirlerinle güldürdün :ckmk:

bazi kişiler tek güvercin alışmaz diyor alısır demi iddaalaasiyorlar kararsız kaldım alcam 2-3 hafta sonra yanına eş alıcam ama o arada alısırmı salsam mesela

Güvercin2' Alıntı:
bazi kişiler tek güvercin alışmaz diyor alısır demi iddaalaasiyorlar kararsız kaldım alcam 2-3 hafta sonra yanına eş alıcam ama o arada alısırmı salsam mesela
ERKEK İSE ; AYNA İŞE YARIYOR..

2 ERKEK KUŞ DA OLUMLU NETİCE ..

DİŞİ DE ; DENEMEDİM..

Yaklaşık 13-14 sene önce ortaokulda öğrenciydim.Bentderesi Kuş Pazarından uzun pazarlıklar sonucu cebimdeki 6 liraya birtane gök ile yanında hasta kırılmış bir kuş alabilmiştim.(: . 1-2 gün sonra hasta kuş öldü Gök tek kaldı.Kuşu salmasıyla beraber 2 hafta boyunca kanatları bantlı şekilde binanın bahçesine aç olarak bıraktım,burada yemledim.Kuş alıştı,kendi kendine uçup,gezmeye başladı.Bazen Öğlenden Akşama kadar beklettiği olsa da mutlaka salmasına iner,girerdi.İmkansız değil ama can sıkıcı bir durum.Kümes sözcüğü küme'den gelir.Adı üstünde kümes hayvanı.Tek başlarına mutlu olamazlar.

Geri