Güvercin Uçurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkondagüvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
retttrre
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Balkonda uçuracam benim balkonum büyük ve en üst kat,üstü açık nasıl alıştırırım
bide etrafımda besleyen kuşçu sayısı 6 tane var sizce kuşlarım gidermi hepsi yakında uçuruyor
:hayir:

Gitsede gidip İstiye bilirsin.yumurtlayana kadar kanatlarının bantla yumurtladıktan sonra salabilirsin

balkonda kuş beslemek zordur ama güzel yanlarıda vardır benim postalarım balkonda diğerleri catıda özellikle ayırdım onları diğer kuşlarla kavga gürültü şimdi bir çift posta aldım yine yeni tek erkek alışmaya başladı ucurum konusunda zor olur iniş yerleri önemli mardinler icin düşündüm ama kuşa eziyet olur dedim diğer kuşlarında kan ve damarlı olması lazım bu konuda cins secimi cok önemli kardeşim.alıştırma konusunda mutlaka kuş ortamının tanısın ayrıca aksam üçtü sal ac karnına yarı ac sal kuşları hic ucurma eline alıştır onlar kendileri ucsun yavrulardada aynı eğitimi uygula cunku ılk alıstırmalar da zorluk veya kuş kacırmaları olacaktır.alışık kuşun olunca daha kolay alısacak diğerleride

Canım kardeşim ifade eksikliği var balkon dediğin 2 ye 3 veya 3 e 5 gibi birşeydir yoksa senin evin ve kümesin aynı yerde veya kümesin terastamı terasta ise kümesinin önüne besliyeceğin kuş cinsinide bilmiyorum ama önüne en azından etrafını görüp tanıyabileceği bir tel salma yapabilir isen daha çabuk alıştırır ve randıman alabilirsin selamlar.

Benim tavsiyem güzel bir çift alıp aynı soydan çoğaltmak olur, kafa kuyruk gibi mesela. Tek kanadından uzun 2 adet kalsın 6-7 adet telek çekersen, uçamazlar ama kümes içinde rahatça tüneklere konabilirler. Kuşlar dışarıda yemlensin etrafı görsünler 1.5- 2 ayda yeni telekler gelir, zaten o zamana kadar hem yumurtlamış hem de alışmış olurlar, başkalarına gitmezler.

Geri