güvercin ve tavuk aynı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roboon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

roboon

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf emre
Meslek
yok
İlgi Alanı
Kediler
güvercin ve taavuğu bir kümeste beslesek olurmu içinnden telle ayırılacak ama acil lütfen

Olmaz tavuk pis bir hayvandır biti olur dışkısı sıvı olur heryeri eşeler kuşların yumurtasuna yuvasına zararverir hatta kuşlarınız yavru yapınca yavruları yemeyi bile deneyebilir .. Birçok daha mahsurlu tarafı ile karşılaşmanız muhtemeldir .. Her iki hayvan için ayrı kümesler tercih edin .. selamlarŞEREF

roboon' Alıntı:
güvercin ve taavuğu bir kümeste beslesek olurmu içinnden telle ayırılacak ama acil lütfen

her nekadar telle ayırsanda hemen hastalık kaparlar malum tavukların dışkıları çok pis birde onlara kene geliyor. sen ayrı bir kümes yap küçük olsun sorun değil güvercinlerin çoğalınsa yavrularını satarsın tahta falan alırsın sağdan soldanda bişiler toplarsın daha büyük bir kümes yaparsın o küçük kümeside eş hanelik yada hastalar için revir yapabilirsin.

Ben gördüm ama şöyleki yolda yürürken kanat sesleri duydum hemen çevreme bi göz attım ve ağaçlarla kaplı bi bahçede bir amcam şebap besliyor biraz daha dikkatli bakınca tavuz kuşları ve tavuklarda var hepsi yemleniyor tavuklarla güvercinlerin kümeside birdi tel felanda yoktu arada muhabbet edicek zamanım olmadığı için bu iş nasıl oluyor die soramadım :( saygılar.

Geri