güvercin yabanimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Güvercin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Güvercin2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga tepe
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşımdan bugün bir kuş aldım kuşun göz kırmızı acaba yabanimidir ? kuşun kanat seside var güzel uçuyor ama gözünden dolayı yabanimi degilmi anlayamadım

türker abi saolasın :) fakat kırmızı göz damar oldugunu söylüyorlar ne yapmam lazım? fotosunu atmaya calısacagım (:

SELAMLAR : YABANİLERDE GÖZ RENGİ SARIDIR KOYU KIRMIZIYA YAKIN OLANIDA VARDIR ELİNDEKİ KUŞUN KANAT SESİ VAR DİYORSUN RESİM OLMADIĞI İÇİN NET BİR AÇIKLAMA ALAMAZSINIZ YABANİYLE EŞLEŞMEDEN DOLAYI KARIŞIK VERMİŞ OLABİLİR YADA SİVAS KUŞLARINDA OLDUĞU GİBİ SARI GÖZ KUŞLARIN TÜRÜNDENDE OLABİLİR .

buyrun arkadaşlar fotografı budur kus güzel odanın içinde ucuyor gözlerinden suphelendim açıkcası sıze danısmak istedim (:

Ekli dosyalar

YABANİ DEĞİL TOLGA İYİ BESLEMELER

Peki cok tesekkur ederim peki takla atarmi ? Birde arkadasim bir onceki yerine cok alistigini oraya damar oldugunu soyledi bana alismazmis dogrumu yani gozunden damar oldugunu anladi gozu oyle diye bu seferde boyle sey cikardi

Güvercin2' Alıntı:
Peki cok tesekkur ederim peki takla atarmi ? Birde arkadasim bir onceki yerine cok alistigini oraya damar oldugunu soyledi bana alismazmis dogrumu yani gozunden damar oldugunu anladi gozu oyle diye bu seferde boyle sey cikardi

Sen iyi bak İyice Alıştır Biişey olmaz abi :tamam:

bu güvercin oyun oynarmı takla atarmı sizce ? suan ucurmadıgım ıcın bılemıyorum

Geri