Fbarbaros
Üye
- Ad Soyad
- Ferdi BARBAROS
- Meslek
- Esnaf
- İlgi Alanı
- Kediler
Bu konuyu 5 dakika önce dükkanımızın karşısındaki kahvenin damına inen boynu kırmızı süper renkli bir krem(boz) taklacı kuşunu çocuğun biri dur abi ben yakalarım deyip kuşu çatıdan kaçırdıktan sonra yazdım kalkarkende 7 tane taklayı takır takır uzunca vurmazmı içim cız etti sırf rengi için bile o kuşu kümeste tutardım gerçide neyse çocuğa bağırdık çağırdık çıktı gitti kuşta, çocukta bende pişman oldum kendim çıksam tutardım diye...
Konuyu asıl açma sebebimse sizlerin kuş yakalama yönteminizi öğrenmek ben mesela kuşun ön tarafı yani kafası bana bakacak şekilde ayaklarımı ve 2 elimi yanlara açarak yaklaşıp kuş kanadını esnetip uçacak olduğu zamana kadar yanına yaklaşıp ani bir hamleyle tutarım...
Bazı arkadaşlar parlak(pırıltı) veririm felan diyecek olursa ben mesela dükkanda ne kuş ne yem vs. yok yorumlarınızı bekliyorum...
Konuyu asıl açma sebebimse sizlerin kuş yakalama yönteminizi öğrenmek ben mesela kuşun ön tarafı yani kafası bana bakacak şekilde ayaklarımı ve 2 elimi yanlara açarak yaklaşıp kuş kanadını esnetip uçacak olduğu zamana kadar yanına yaklaşıp ani bir hamleyle tutarım...
Bazı arkadaşlar parlak(pırıltı) veririm felan diyecek olursa ben mesela dükkanda ne kuş ne yem vs. yok yorumlarınızı bekliyorum...