Güvercin Yakalamak hakkında bilgisi olan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eko16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eko16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
furkan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Arkadaşlar ben daha yeni kuşçuluğa başladım bango besliyorum fakat tarasımda asma var ve hafiften çatı ama kuşlar gökyüzünü görebiliyor çatıdanda yukarı kalkabiliyor sizce inişte bi sıkıntı olurmu ve kaçak kuş yakalayabilirmiyim yani yarısı asma tarasın yarısı boş boş olan yerlerdede çok az catı var ordan havare girermi ve benim uçurduğum kuşları indirebilirmiyim

abicim bana kalırsa terasta güvercin beslemek çok zor iş sabırlı olmalısın çünkü bazen kuşların başkayerde akşamlaya bilir senin soruna gelince eger mümkünse çatıyı kaldır mümkün degilse biraz zorluk çekebilirsin ayrıca terasa bence çok zor kuş indirir yakalarsın

.......SAYILARIMLA........

ya bide olayın şu yönü var catıdan direk balkona atlıyorlar havare varken çatıya kaldırırım kuşları çatıya yem koyarım sonra yem yerken görürse havare çatıya konar yem bittiğinde hemen yere yem atarım ve kuşlar yere iner havarede inmiş olur mantıksızmı ? tabi çatıdaki yem miktarını az tutmak şartıyla ? :hhh:

YAKALAMAYI DEĞİL ..KENDİMİZE AİT OLANLARI ÜRETMEYİ DÜŞÜNELİM.. FURKAN YAKALAMAK DA ZEVKLİDİR BİLİYORUM..ASIL AMACIMIZ ELİMİZDE OLANA SAHİP ÇIKMAK OLSUN..SEVGİLERİMLE.. :slm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri