Guvercin yavru kaydirma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emink9454
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    güvercin

emink9454

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammet kaya
Meslek
bankaci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba lar değerli güvercin sever abilerim kardeşlerim bir konuda sizlerin yardimlariniza ihtiyacım var benim süt beyaz guvercinlerim var yavruları bugün çıktı 3 yavruları var 4 gün öncede bir çift mavinin altina sahte yumurta sürmüştüm sizlere sorum bu 3 yavruya annesi babası süt yerine yem kusmaya başlayınca birini mavilerin altina koysam yavruyu sahiplenir bakarlarmi

Maviler sahte yumurtaya yatıyorlar su an

öncelikle bu tür durumlar risklidir yani yavruyu kaybetme riskin var . Tabikide zaman çok önemli yani yumurtaların aynı gün veya bir kac gun arası olmalı aksi taktirde bakmazlar ustelik sahte yumurtaya yatan kuslar maya biriktirirler ve yavruları ilk 7 8 gun o maya ile beslerler ki en az 2 hafta yumurta üstünde yatmaları lazım yavruya bakabilmeleri icin üstelik bir hafta 10 gun sonra tane kusmaya baslarlar yani sen kuslar yavruya maya kusmadan tane kussun istiyorsun bu imkansiz ancak maya kusan kusun altina mayaya ihtiyacı olan yavruyu tane kusan kusun altına taneye ihtiyacı olan yavruyu tane kusan kusun altina koyarsan başarılı olabilirsin . Yani yavrularin anne babasina iyi bakarsan uc yavruyada bakacaklardir

öncelikle bu tür durumlar risklidir yani yavruyu kaybetme riskin var . Tabikide zaman çok önemli yani yumurtaların aynı gün veya bir kac gun arası olmalı aksi taktirde bakmazlar ustelik sahte yumurtaya yatan kuslar maya biriktirirler ve yavruları ilk 7 8 gun o maya ile beslerler ki en az 2 hafta yumurta üstünde yatmaları lazım yavruya bakabilmeleri icin üstelik bir hafta 10 gun sonra tane kusmaya baslarlar yani sen kuslar yavruya maya kusmadan tane kussun istiyorsun bu imkansiz ancak maya kusan kusun altina mayaya ihtiyacı olan yavruyu tane kusan kusun altına taneye ihtiyacı olan yavruyu tane kusan kusun altina koyarsan başarılı olabilirsin . Yani yavrularin anne babasina iyi bakarsan uc yavruyada bakacaklardir
Yardiminiz için teşekkür ederim yavruları size sorduğum şekilde koydum su an 3 yavrunun durumu da çok iyi tek yavru diğerlerinden daha büyük oldu hatta

Geri