Güvercin Yavru Pompası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut-k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-k

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut Kırmızıgül
Meslek
Mobilya Aksesuarları
İlgi Alanı
Kediler
Mesut Kırmızıgül ( İstanbul Esenler )

0535 6622556

Yavru Pompasının kullanımı kolay ve pratiktir.
Zamandan tasarruf etmenizi ve yavruların sağlıklı büyümesini sağlar.
Ayrıca hasta bakımsız yem yiyemeyen kuşlarınıza da takviye yapabilirsiniz.
Nasıl kullanılacağı konusunda bilgi edinmek için ekte ki videoyu izleyebilirsiniz..

Toptan Satış Adet Fiyatı : 5,00 TL dir.
Parekende Fiyatı : 7,50 TL

Kargo ile gönderebilirim...

http://youtu.be/uzgMUmsY4Ds

mesut-k' Alıntı:
Mesut Kırmızıgül ( İstanbul Esenler )

0535 6622556

Yavru Pompasının kullanımı kolay ve pratiktir.
Zamandan tasarruf etmenizi ve yavruların sağlıklı büyümesini sağlar.
Ayrıca hasta bakımsız yem yiyemeyen kuşlarınıza da takviye yapabilirsiniz.
Nasıl kullanılacağı konusunda bilgi edinmek için ekte ki videoyu izleyebilirsiniz..

Toptan Satış Adet Fiyatı : 5,00 TL dir.
Parekende Fiyatı : 7,50 TL

Kargo ile gönderebilirim...

http://youtu.be/uzgMUmsY4Ds
FİYATI DA UYGUN .HEPİMİZ İÇİN DE GEREKLİ OLABİLECEK MALZEME.BU VE BENZERİ ÜRÜNLER ; ŞARTLARA UYULDUĞU MÜDDETÇE SİTEMİZ YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN İZİN VE '' MÜSAADE EDİLMESİ '' UYGUN OLACAKTIR.!

Kargo ücretlimi oluyor ücretsizmi?Birde kutusu açık olarakmı gönderiliyor yani çalısıp çalısmadığı deneniyormu yoksa fabrika denemelimi yani kutusu hiç açılmamısmı oluyor ?

Saygılarımla,
M.Atıf

Ptt kargonun hizmeti olan "kapıda ödeme" ile yollayabilir misiniz.Uygunsa adresi özel mesaj ile size bildiriyim.

Muhammet Bey

Çalışmayacak bir şey yok...Pompa ve çubuk ayrılıyor.İstediğiniz zaman takın istediğiniz zaman ayırıp temizleyin..
Topu topu 2 parça

Oğuz Bey PTT ile görüşeyim..Nasıl oluyor size dönerimm..Teşekkürler

Oğuz Bey merhaba

Adresi bana özel mesaj ile gönderiniz lütfen...
PTT 100,00 TL ve altı gönderimlerde 2,50 TL ücret alıyor
Yani siz kargo geldiğinde 10,00 TL ödeyeceksiniz..Bilginize

Bu arada Pazartesi gününden önce gönderemem.Anca hazır olur..
İyi Günler

mesut-k' Alıntı:
Oğuz Bey merhaba

Adresi bana özel mesaj ile gönderiniz lütfen...
PTT 100,00 TL ve altı gönderimlerde 2,50 TL ücret alıyor
Yani siz kargo geldiğinde 10,00 TL ödeyeceksiniz..Bilginize

Bu arada Pazartesi gününden önce gönderemem.Anca hazır olur..
İyi Günler

İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Mesut bey merhaba,
Bende özelden size siparişimi ve adresimi ilettim. Gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Pessimiste ;
Adres mesaj kutusuna düşmemiş..Tekrar yollarmısınız... Teşekkürler

Tekrar gönderdim kontrol edebilir misiniz.

Mesut bey benim mesajım geldi mi size?
Geldiyse siparişlerimi kargoya verebildiniz mi? (:

Satan arkadaşa ayıp olacak belki ama çok zorda kalmadığınız sürece bu pompayı kullanmayın, kullanacaksanızda çok dikkatli olun ve acele etmeyin, mümkünse yemleri haşlamadan bu aparat ile pompalamayın ve bezelye ağırlıklı yemler ile kullanın. Sebebi ise tek seferde basınçlı bir şekilde tüm yemleri kursağa itiyor eğer haşlanmamış tahıl kullanırsanız özellikle buğday pirinç gibi ufak yavrularda ağızda ve kursak içinde kanama başlatabilirsiniz.Ozaman iş işten geçmiş olabilir uyarmak istedim inşallah konu sahibide bana hak veriyordur.

Benim yavrularım var kuşlar 7 gunluk olurmu onlara

Güvercin yavru pompası elime ulaştı.Mesut bey tekrar teşekkürler.

koray_a' Alıntı:
Satan arkadaşa ayıp olacak belki ama çok zorda kalmadığınız sürece bu pompayı kullanmayın, kullanacaksanızda çok dikkatli olun ve acele etmeyin, mümkünse yemleri haşlamadan bu aparat ile pompalamayın ve bezelye ağırlıklı yemler ile kullanın. Sebebi ise tek seferde basınçlı bir şekilde tüm yemleri kursağa itiyor eğer haşlanmamış tahıl kullanırsanız özellikle buğday pirinç gibi ufak yavrularda ağızda ve kursak içinde kanama başlatabilirsiniz. Ozaman iş işten geçmiş olabilir uyarmak istedim inşallah konu sahibide bana hak veriyordur.
Gerçekten önemli bir konuya değinmişsiniz,
bir de şöyle birşey var Eczanelerden veya Medikallerden Kateter Beslenme Şırıngası 50 ml. geniş uçlu enjektör. Mama ile güvercin vs. beslenebilir. Ekstra uç ayarlamaya gerek kalmıyor! resim aşağıda:
Kateter-Beslenme-%25C5%259E%25C4%25B1r%25C4%25B1ngas%25C4%25B1-50-ml-geni%25C5%259F-u%25C3%25A7lu-enjekt%25C3%25B6r-Elle-Besleme-Aparat%25C4%25B1-5cm-Sonda-K%25C4%25B1rpma-i%25C4%259Fne.jpg

koray_a söylediğindehaklısın ..Bende kullanıyorum ama hiç bir yan tesirini görmedim..Yavrulara yem verirken suyu çok fazla olmayacak şekilde ayarlıyorum..Dibe 3/1 bezelye kalanına buğday veya karışık yem ucunada bir tutam taş koyuyorum ki yavruların öğütmesi kolay olsun.Nihayetinde anne baba gibi olmuyor.Taşı koyarsan hiç bir sorun olmayacak..Ben daha bir yavru öldürmedim..Alan arkadaşlar suyunu ve taşını ayarlasa bir sorun olmayacaktır. Konuya değindiğin için teşekkür ederim..

Ona bakarsanız bende kullanıyorum o açıdan problem yok zaten doğru kullanımda aparat mükemmel iş yapıyor,ben yeni kullanacaklar için daha önce yaşanmış kötü bir deneyimi belirttim . Bu aparatla birlikte kanarya muhabbet yemi,bulgur,kenevir, gibi ince taneli tahılları kullanıyorum. Et yavrularada bezelye haşlayarak bezelye veriyorum yeni kullanacak arkadaşlara tavsiyem haşlayabiliyorsanız sadece bezelye verin sindirimi kolay ve hızlı ,yavruları çok güzel büyütüyor ve taşa gerek yok. Birde internetteki videolarda genelde yeme düşecek veya düşmüş yavrularda uygulama gösterilmiş et yavruları aynı hızla besler birde taş koyarsanız o yavru fazla yaşamaz boğazını kursağını parçalarsınız mermi gibi atıyor yemleri.

Birde karışık yemlerdeki kalın taneli yemler sıkışma yapar ve basıncın etkisiyle çok daha süratli fırlar,karşık yemde iri tanelere dikkat etmemiz lazım bu yazdıklarım dışında rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz bu fiyata bu işi yapacak daha mükemmel bir aparat yoktur.

Bugün deneme fırsatım oldu video'daki gibi yemleri aynı şekilde hazırladım,denemelerin çoğunda sıkışma oldu.Açıkçası pek kullanamadım.

Oğuz Odabaş' Alıntı:
Bugün deneme fırsatım oldu video'daki gibi yemleri aynı şekilde hazırladım,denemelerin çoğunda sıkışma oldu.Açıkçası pek kullanamadım.

Akşam üzeri tekrar denediğimde hatanın bende olduğunu anladım.Biraz nazik bastırdığımdan yemler gitmiyormuş meğerse sert basmak gerekiyormuş. (:

Oğuz kardeşim benim demek istediğim o zaten iri taneli yemlerde sert basmassan gitmiyor takılı kalıyor.Sert basıncada tek seferde çok hızlı atıyor o hızla yavrunun her an biryeri parçalanıp kanama yapabilir, ben üzüldüm sizde üzülmeyin diye yazıyorum aparat doğru kullanımda çok iyi.Tekrar edeyim ince taneli yemler hatta imkan varsa sadece bezelye kullanın ve yavaş basın fırsat bulduğumda video çekip konu altına eklerim hem yeni kullanacak arkadaşlara hemde konu sahibine faydası olur.Videolarda bakıyorum pompaya çok sert basıyorlar aynı uygulamayı et yavruda denemeyin ben yaptım oldu diyenede kanmayın bu sefer olmaz olacağı tutar yavrunun ağzından şakır şakır kan gelirken caresizce bakıp kalmak hiç güzel olmuyor abilerim kardeşlerime tavsiye sadece.

koray_a' Alıntı:
Oğuz kardeşim benim demek istediğim o zaten iri taneli yemlerde sert basmassan gitmiyor takılı kalıyor.Sert basıncada tek seferde çok hızlı atıyor o hızla yavrunun her an biryeri parçalanıp kanama yapabilir, ben üzüldüm sizde üzülmeyin diye yazıyorum aparat doğru kullanımda çok iyi.Tekrar edeyim ince taneli yemler hatta imkan varsa sadece bezelye kullanın ve yavaş basın fırsat bulduğumda video çekip konu altına eklerim hem yeni kullanacak arkadaşlara hemde konu sahibine faydası olur.Videolarda bakıyorum pompaya çok sert basıyorlar aynı uygulamayı et yavruda denemeyin ben yaptım oldu diyenede kanmayın bu sefer olmaz olacağı tutar yavrunun ağzından şakır şakır kan gelirken caresizce bakıp kalmak hiç güzel olmuyor abilerim kardeşlerime tavsiye sadece.

Katılıyorum baya hızlı atıyor yemleri dikkatli olmak lazım.Et yavrulara yağdanlık yardımıyla muhabbet kuşu yemi veriyorum.

Kargo bugün elime geçti. Teşekkür ediyorum

İyi Günlerde kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri