Güvercin yetiştiriciliğinde karşılaşılan sorunlardan fare

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
EKOMILLE... MODERN EKOLOJİK SAVAŞ ... SÜREKLİ ÇÖZÜM
Elektro mekanik bir tuzak aleti olan EKOMILLE böylesine hassas bir sektörde birinci sınıf çözüm ve en elverişli yöntemdir. Cihazın görünümü, yakalama yöntemi ve sonrası tamamen hijyeniktir.

EKOMILLE uzun yıllar devam eden çalışma ve araştırmaların sonucu en hassas testlerden geçtikten sonra bu projenin sanayileşmesi fikri doğmuştur. 10 yıllık çalışma ve araştırmalar sonucunda laboratuarlarda güvenilirliği binlerce kez test edilmiştir.

EKOMILLE cihazına 1999 yılında Avrupa ve Amerika olmak üzere iki adet uluslararası patent alınmış ve ilk olarak 2000 yılında üretime geçilmiştir.

HİJYENİKTİR

Farelerin içine düştüğü EKOFIX isimli ekolojik sıvı içerdiği besin kokusuyla hayvanları çeker. Aynı zamanda yarattığı narkotik etkiyle hayvanın ölmesini sağlar. Bir diğer önemli özelliği ölen hayvanları hijyenik ve kokusuz olarak saklamaya yarar.

SÜREKLİ ÇÖZÜM

EKOMILLE ile devamlı ve kütlesel bir yakalanma sağlanır. Bu sistemde 'devamlılık' kelimesi çok önemlidir. Çünkü bilinen yöntemler ve zehirler gün geçtikçe fareler üzerindeki etkilerini yitirmektedir. Sonuç olarak unutulmamalıdır ki eskiyen her EKOMILLE cihazı yenisinden çok daha fazla ziyaret edilecektir.

ZEHİR KULLANIMINA SON: GIDA SEKTÖRÜ İÇİN MÜKEMMEL ÇÖZÜM...

Zehir kullanılmadığı için tüm sektörler için elverişlidir. Özellikle gıda sektörü için vazgeçilmezdir. Dekoratif görüntüsü nedeniyle her tür ortamda rahatça kullanılabilir.

Yakalanan hayvanlar gözle görülür. Kesin çözümdür.

Bu üstün teknolojiye teşekkür etmekten başka ne denebilir ki ?
Cihazın içine düşen farelerin kurtulma şansı yoktur.

Cihazın, farelerin yakalandığını dışarıdan gösteren bir sayacı bulunmaktadır. Üzerindeki numaratör ile cihaz açılmadan içerisinde kaç adet farenin yakalandığı görülebilmektedir. Cihaz, hayvan mekanik kısma dokunduğu an çalışır. Sadece 3 saniye ara ile bir fareden diğer fareyi yakalamaya geçebilme özelliği bulunmaktadır.

EKOMILLE 9 volt alkali pil ile çalışır ve 1 yıl boyunca 5000? in üzerinde yakalama gerçekleştirebilir.

Yıllar boyu etkili çalışma garantisi vardır. Kemirilmeye karşı dayanıklıdır. EKOMILLE %100 dayanıklı ABS plastikten üretilmiştir.

nedir1sj1.jpg

yakalama1mp0.jpg

ben bu cihazdan almak isterim nerden temin ede bilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler [email protected]

teknolojinin gözünü seveyim. ellerine ağlık hüseyin bilgi için.

S.A hüseyin kardesim sen gercekten iyi niyetli insanlara daim faydasi olan bir insansin insallah ilelebet böyle kalirsin.Simdi bana bu ilaci nasil temin edebilecegimizi sana zahmet söylersen sevinirim.Haber bekliyorum

Saglicakla kalin,,,

şahane birşey bu inanın ben eski kuş beslediğim yerde bayağı fare vardı çok kuşumu yediler ilaçlarada güç yetmiyordu çok bahalıydı ama alıyorduk yada sabaha kadar ışığın açık durması gerekiyordu ama böyle bir aleti önceden duysam alırdım hem maddi hem manevi karım olurdu

Arkadaşlar Ben Bir Şeyi Merak Ediyorum.Benim önceki Kümesim Küçüktü.Küçük Derken Gene Biraz Büyüktü.İçi Ful Folluk Doluydu .Ama Bi tane Bile Fare Görmedim.Neden acaba

ya görememişindir yada topraktan olabilir fareler bazı topraklara gelmezlermiş yada yuvanın her tarafı betondur

Bu aleti araştırdım da yaklaşık bir kaç yerde fiyatına baktım 1,000 ytl üzeri genelde ...

Geri