Güvercin Yetiştiriciliğinin Geleceği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnisTürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

EnisTürk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enis Türk
Meslek
yönetici asistanı
İlgi Alanı
Kediler
2000li yılların başında oturduğum semtte (ANKARA/KEÇİÖREN) 3 gecekondudan birinde kuş besleyen insanlar vardı.Başımı gökyüzüne kaldırdığımda boş geçmezdim.Kuş besleyen abilerimizden saatlerce efsane kuşları dinlerdik.O gecekondular birer birer yıkıldı,uzun uzun binalar yapıldı ve kuşçular üçer beşer azaldı,bıraktı,kayboldu.Biliyorum bu işe gönül verip imkanlardan dolayı besleyemeyen binlerce insan var,benim gibi...
Görüyorum ki forumda da durum farklı değil.Marik,Şeref gibi değerli ağabeylerimizin yazılarını okurken büyük keyif alır takip ederdim.Hüseyin beyin ziyaretlerini takip eder sabırsızlıkla videoları beklerdim.Şehirleşmenin yanında tatlı rekabetlerinde artık olmamasının bu hobiyi baltaladığını düşünüyorum.Bazı facebook sayfalarına bakıyorum simsarlar ve ticari üyelerin vitrini olmuş orada da bir aktivite yok.Ben Ankara ve çevresinde bu hobi için projesi olan ya da beraber birşeyler yapmak isteyen dürüst,temiz,ahlaklı herkesle elbirliği yapmaya hazırım.Sitenin canlanması içinde yönetimden bir talep gelirse seve seve yaparım.Video kayıt özellikli profosyonel fotoğraf makinem ve aracım var.Roportaj,çekim yapabilirim. :tamam:

Malesef sosyal medya herşeyi olduğu gibi bu hobiyide baltaladı. Ben siteyi devraldığım zaman bu işin maddiyat kısmını hiçbir zaman düşünmedim ve kimsenin bu siteyi maddiyat aracı olarak kullanmasına müsade etmeyeceğimi belirttim. Malesef eski üyelerimizin ve yöneticilerimizin destekleri şu aşamada bitmiş durumda ancak bu hobi 80 yaşına gelsek bile bitmeyecek hep kalbimizin bir köşesinde yaşayacak bir hobidir. Eğer imkanlarınız mevcutsa yönetimimizde her zaman yer olduğunu bilmenizi isterim. Bu hobiyi bizler yaşatacağız inş.

Geri