Güvercin Yumurtalara Bakmıyor ve Kırgınlık var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

önder41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
önder
Meslek
açık
İlgi Alanı
Merhaba ilk yumurtasını yumurtlayan güvercinimde kırgınlık var uçurmaya çalışıorum 1metre bile kalkmıyor güvercin tüy de ama dün bişeyi yoktu uçuyordu herhangi bi hastalık yok gibi duruo yumurtalara da bakmıo erkeği bakıo arada yumurtaları alyımmı yok sa dursun mu cevaplar için teşekkürler.

Erkek yatıyosa almaya gerek yok sanırım.. Bazen yumurtlayan dişilerde geçici bi kırgınlık oluyor, hem de tüydeymiş.. Biraz beklersen sanırım düzelir..

Arkadaşım dişi kendi kuşun mu ?satın mı?aldın .satın aldıysan eğer bazı kuzçu arkadaşlar o çins kuştan fazla üretsinler diye belirli birgün sonra ,kuşun altından yumurtaları alıp bakıcıların altına koyuyorlar .bu yüzden kuşunun kırgınlığıda ola bilir ,sen sakın alma ,kuşunu yumurtasından soğutma .saygılarımla Ö PAPATYA.

kuşçu_özcan' Alıntı:
Arkadaşım dişi kendi kuşun mu ?satın mı?aldın .satın aldıysan eğer bazı kuzçu arkadaşlar o çins kuştan fazla üretsinler diye belirli birgün sonra ,kuşun altından yumurtaları alıp bakıcıların altına koyuyorlar .bu yüzden kuşunun kırgınlığıda ola bilir ,sen sakın alma ,kuşunu yumurtasından soğutma .saygılarımla Ö PAPATYA.
slm kuşu yavru iken almıştım bu daha ilk yumurtası 2. yumurtayı yumurtladıktan 3 gün sonra kuşta bi kırgınlık hissettim ama hasta değildi gözleri falan gayet sağlıklıydı bi akıntı hırltı fln hiç bişe yoktu 2 gün sonrada kuşu öldü :? allahtan erken fark edip ayırmıştım diğer kuşlardan cevap yazdığın için teşeküürler

Geri