2 Mar 2013 #1 S sahsah Üye Katılım 2 Mar 2013 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Yaş 31 Siteyi ziyaret et Ad Soyad omer aras Meslek - Şehir İstanbul-I (Avrupa) İlgi Alanı Kediler güvercin yumurtasından yavru çıkmıyo yada oluş muyo bu konuda bana yardım cı olabilir misiniz
2 Mar 2013 #2 K kuscu_marik Üye Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 3,250 Tepkime puanı 3 Yaş 62 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Muharrem Karaderili Meslek kamu çalısanı Şehir Ankara İlgi Alanı Kediler sahsah' Alıntı: güvercin yumurtasından yavru çıkmıyo yada oluş muyo bu konuda bana yardım cı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... SORULARINIZA CEVAPLAR SİTEMİZDE MEVCUT ARAMA YAPMADAN GELİŞİGÜZEL BASLIKLAR AÇMAYINIZ YUKARDAN GOOGLEDEN ARAMA YAPINIZ OLMAYAN BASLIKLARI AÇINIZ LÜTFEN
sahsah' Alıntı: güvercin yumurtasından yavru çıkmıyo yada oluş muyo bu konuda bana yardım cı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... SORULARINIZA CEVAPLAR SİTEMİZDE MEVCUT ARAMA YAPMADAN GELİŞİGÜZEL BASLIKLAR AÇMAYINIZ YUKARDAN GOOGLEDEN ARAMA YAPINIZ OLMAYAN BASLIKLARI AÇINIZ LÜTFEN