güvercin yumurtladı fakat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hackshelid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hackshelid

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet sonsuz
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Diğer
Güvercinim 2 inci sefer yumurtlaması en son yumurtladıgında cok halsız bi şekilde gördüm hayvan yürüyemiyo dahil yardımlarınıza ihtiyacım var bu sorunu nasıl cözebilirim.

ŞİMDİDEN BUTUN YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKURLER...

Güvercinlerde Görülen Hastalıklar ‹ Güvercinlerde Görülen Diğer Hastalıklar, Salgınlar bölümünde Yumurtladıktan sonra ayakları tutuldu!!! isimli konumda bu konuyu ele aldık. Eğer yanlış anlamadıysam seninde böyle olmuş. Zaten sadece halsizse de böyleyse de vitamin takviyesi yap iyi besle 2-3 günde iyileşiyo...

......SİNAN ÖZTEKİN......

Selam.a kardeşim aynı sorundan bendede oldu yumurtladıktan sonra ayakların tutuldu bana önerilen ilaç iyi geldi NEVRİT iğnenin ismi 1mlg gögüsten deri altı vurulacak.
inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

arkadaşlar sızınkı iyi benım kuşum ucarken oldu indiginde heriki bacagı tutmuyoda

arkadaslar benim güvercinim bugün yumurtladı ama üstüne yatmıyor nden??(cevap istiyorum)acilll

ben yerli yani adana ırkı quvercinler besliyorum, bende bitane mawili dişisi zırhlı bi çit kusum war kuslarımın arasında erkeqini ucuruyodum iide performansı wardıı sonra tarite bini we ucmamaya basladı cewredekiler yumurta istidur dedi dişi yumurtladı we hala ucmuyo neden acaba bi bilginiz warmııı

Selamlar,

Açılan konu başlığını ilgilendiren yazışmalar yapmanızı rica edeceğim. Farklı konularda sıkıntılarınızı veya yazışmalarınızı lütfen yapmayınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri