GÜVERCİN YÜZÜNDEN KOMŞUSUNU VURDU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
olay denizlinin muratdede mahallesinde meydana geldi.Çatısında güvercin besleyen inşaat işçisi evli ve iki çocuk babası olan serkan aytekin (33),yan komşusu olan emekli bekçi ö.i (74) ile bir süre önce tartıştı.ö.i de serkan aytekin'in uçurduğu güvercinlerin çatısına konarak pislediğini söyleyerek güvercinleri kümesinden çıkarmamasını istedi.serkan aytekinde güvercinleri uçurmak için yine kümeslerini açtı ve uçurmaya başladı.Bu sırada iki şahıs arasında tartışma başladı.Sokağa inerek tartışmaya başlayan şahıslardan ö.i sinirlenerek belinden çıkardığı ruhsatlı silahla serkan aytekin'e iki el ateş etti.Göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan serkan aytekin kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.olaydan sonra ö.i isimli şahıs yakalandı.
arkadaşımıza allahtan rahmet bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyoruz.

Allah rahmet eylesinn .Çocuklarıda varmış :S

Allah akıl fikikir versin ... Ölene de Allah rahmet etsin .. Yazık .. selamlarŞEREF

memleket cıns ınsan dolu ya.catıya pıslıyomus sankı odanın ortasına yapıyor.sercelere kargalara ne dıyecek pekı bu sahıs.onlarada yerden sılah cekıp kıclarınıza don baglayın yoksa karısmam da der bu zıhnıyetdekı ınsanlar

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin .Ancak unutmamak gerekki artık komşularımızı rahatsız etmemek imkansız hale geldi yapılar arttıkça ,aslında birkaç gün çıkartmasaydı komşusu unuturdu bence çünkü günümüz stres dolu geçiyor patlayacak yer arıyoruz,azıcık sabır ve aklı selim düşünsek bunlar olmaz .ben pazarları kuş uçurmam sabahları sadece yemlerim akşam uçururum ,uçursam bende kesin tartışırım .bu hepimize ders olmalı saygı sevgi ve anlayış felsefemiz olmalı ki hayat güzel geçsin :slm:

selamunaleykum
ALLAH rahmet eylesin iki aile aci icerisinde simdi kimse buralara vardirmak istememistir olayi ama silah ceken herkimsede cezasini iki cihanda ceker insallah bu kadar basit birsey icin
benim kus besledigim yerde bahceler catilarda birbirine bitisik kuslari acmadan once bakiyorum sayet komsum bahcede ise acmiyorum kumesimi komsuma en uzak noktaya yaptim ezellikle taklaci kuslar biz farkinda olmasak veya hoslansak bile cok ses cikariyor kuscunun adi cikmis bos insan ugrasi veya kotu insan ugrasi diye bunu duzeltmekde bizlere dusuyor bu camiyada akliselim insan sayisi artikca bizde bu kotu imaji ataris uzerimizden
ne demis eskiler ev alma komsu al ne guzel bir soz herkeze hayirli komsu diliyorum

ferro18 ağzına sağlık üstad...

Arkadaşlar ,kuşculuk camiasında bir söz vardır, komşunla iyi gecin, komşuna zarar verme, madem böyle sorunlar var kuş ucan kuş sayısını azaltın, bazıları 100 tane kuş ucuruyor cok abartılıyor, her şeyin bir yakışığı var, şuda bir gercekki bazı komşular cok kıl ne yapsan yaranamıyosun, dışardaki yabozların bile hesabı size soruluyor, hobiden vazgecemeyenler kapalı beslesin hiç beslememekten iyidir, yada mustakil bahçe içindeki bir eve taşınmak lazım.

Öncelikle herkeze selamun aleyküm İçinde hayvan sevgisi olmayan insandan her şey beklenir.... Hayvanları sevmeyen adam insanları sevemez böyle bir adamdan ne beklenir birde yaşını başını almış birisi yapmış yazık çok yazık olmuş çok üzücü bir olay hayatın kaybeden arkadaşa allah rahmet eylesin ailesinede sabır diliyorum. 20 yıldır güvercin besliyorum allahtan hiç bir komşumla sorun yaşamadım 10-12 yıl önce kuşlarımı çok şıkıştırdığım için bir komşunu çatısına konuyorlardı bir arkadaşın dediği gibi kıl bir adamın catısına bu amca her hafta çatısına çıkıp kuşların pisiklerini temizliyordu görüyorudum ama hiç bir zaman şikayete gelmedi yada bir sorun çıkarmadı sadece çıktı çatısını temizledi böyle insanlarda var....

Geri