güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korayozlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

korayozlem

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
korayOGUZ
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Seçiniz
selam arkadaslar ya ben size bir sey soracam kusa antreman nasıl yaptırıyoruz acıkca bilgi verirseniz yardımcı olun buraya yazmak zorunda kaldım nereye yazcagımı bilemedim nasıl ucması oynaması icin antreman nasıl yaptırıyoruz birde cok hantal kusum var oyunlu ama cok hantal nasıl zayıflatırız lütfen

konuya cevap verin yardımlarınızı yorumlarınızı verirseniz allah razı olsun

korayozlem' Alıntı:
selam arkadaslar ya ben size bir sey soracam kusa antreman nasıl yaptırıyoruz acıkca bilgi verirseniz yardımcı olun buraya yazmak zorunda kaldım nereye yazcagımı bilemedim nasıl ucması oynaması icin antreman nasıl yaptırıyoruz birde cok hantal kusum var oyunlu ama cok hantal nasıl zayıflatırız lütfen

konuya cevap verin yardımlarınızı yorumlarınızı verirseniz allah razı olsun
KORAY KARDESİM YERİNİZ VE VAKTİNİZDE MÜSAİT İSE AYNI ZAMANLAR İÇERİSİNDE DİNLENDİREREK BİR KAÇ DEFA UÇURARAK KUŞLARINIZA UÇUM SAGLAYABİLİRSİNİZ AMA OYUNLU KUSUNUZ VAR İSE ONU AYRI UÇURUNUZ GÜN VE GÜN UÇUMLARINDA ARTIS GÖRÜLECEKTİR YILMAYINIZ

SAYGILAR

güvercininizi yemlemeden önce biraz kovalayın bir iki koşar sonra iyi bir uçar indiği zamanda yemini verirsin bir kaç gün sonra aç bıraktıgında kendisi uçacaktır
:tamam:

......SAYGILAR...... :slm: :slm:

Geri