güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miraç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

miraç

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
<miraç>
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
bu güvercini yeni buldum size birkaç soru soracagım.
1-güvercin yabani mi ? yoksa egil mi ?
2-güvercin egilse türü ne ?
3-güvercin dişi mi ? erkek mi ?

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    288 KB · Görüntüleme: 933
devam

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    399.3 KB · Görüntüleme: 908
devam

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    363.5 KB · Görüntüleme: 937
devam

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    208.3 KB · Görüntüleme: 960
yabani değil ne oldugunu bılmıyorum ama karga bıde erkek

bende ne oldugunu bir türlü anlayamadım

başka kimse mesaj yazmıyacakmı

3 YAŞLARINDA DİŞİ SELANİK MELEZİ.. GÜLE GÜLE BESLEYİN SEVİMLİ MAŞALLAH..BEL ÜSTÜ YOKSA ÇOK İYİ.. :tamam:

[email protected]' Alıntı:
3 YAŞLARINDA DİŞİ SELANİK MELEZİ.. GÜLE GÜLE BESLEYİN SEVİMLİ MAŞALLAH..BEL ÜSTÜ YOKSA ÇOK İYİ.. :tamam:
türker abi güvercin daha 3,4 aylık diyer güvercinler arasında çok küçük kalıyor.güvercınlerin yarısı kadar

türker bey maşallah yaşı cinsi soyu sopu anında bildiniz bayağa çalışma var bu paçasız kuşlar üzerinde heralde

hayalet beyaz' Alıntı:

türker bey maşallah yaşı cinsi soyu sopu anında bildiniz bayağa çalışma var bu paçasız kuşlar üzerinde heralde

bence Türker Abi, böyle soruya böyle cevap demiş.

Kuşta kanat sesi varsa kafa yapısı itibari ile çorum çıplağını andırıyor, yani taklacı bir kuş olabilir. Cami yozuna da benziyor.

ben buldugum da kanatlarını kesmiştiler sizce kanatlarını çekeyim mi ? çekersem kaç ayda büyürler ?

çekersen takribi 40 günde tam boyuna ulaşır.

miraç' Alıntı:
ben buldugum da kanatlarını kesmiştiler sizce kanatlarını çekeyim mi ? çekersem kaç ayda büyürler ?

böyle bir kuşun kanatları makaslı ise, kırma (yoz) ve yavru baktırmak için kullanılmış olabilir.

eraann1' Alıntı:
miraç' Alıntı:

böyle bir kuşun kanatları makaslı ise, kırma (yoz) ve yavru baktırmak için kullanılmış olabilir.
:hmm:

hayalet beyaz' Alıntı:

kuşa 3 yaşımda diyonuz ama kuş çok küçük görünüyo bunun sebebi nedir

eger boyutu diğerlerinden küçükse kumru olabilir .

Geri