Güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kadirtaskiran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 984
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Taşkıran
Meslek
Bilgisiyar Programcılığı
İlgi Alanı
Kediler
Selamun Aleykum abilerim kardeşlerim ben balkonumda bakıyorum balkonum yüksek kümesim büyük ve güzel 1çift kusum var ve yavrusu var yavrusu2gunluk ama ucurdum kuş iniyor oyunlu filan pırıltı verdim indi 2günlük kus ama yavru annesi babasi bende saldigimda direk çatıya atıyor annesi ucmak istiyor ama korkuyorum babasi çok cok oyunlu indiremem ona eminim napsam anneyle yavruyu ucursam kacarmi bide çiftlesiyolar kafasina vuruyor erkek opusuyolar kümese giriyolar çıkıyorlar

Kuşlar kafese geleli kaç gün oldu ve uçtukları zaman daha önce geldikleri kafesi görebiliyorlar mı ?

Kuşlar kafese geleli kaç gün oldu ve uçtukları zaman daha önce geldikleri kafesi görebiliyorlar mı ?

4 gün filan oldu yavruyu 2gune saldim geliyo maşallah daha önceden geldikleri kümesi göremiyorlar yavru alışkın getirirmi sizce yavruyla salsam disiyi erkeği cok oyunlu indirmem imkansiz gibi bise cok zor

Kesinlikle salmayın, çok erken. Kuşların en az bir kere yumurtaya yatmalarını beklemeniz doğru bir karar olacaktır.

Geri