Güvercindeki ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yattara61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yattara61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre aydın
Meslek
makina
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle s.a ben kapalı çatıda (tavan arası) güvercin bsliyordum erkek kuşun dişiyi çağırma sesi oldu gibi eve geldinden bırakmak zorunda kaldım ve yine başlıyacagum bu sesi nasıl engelleyebilirim bi fikri olan varsa yardım ederse sevinirim not:Kümesim telden

Ses yalıtımı yapman sorunu çözer ancak. Her türlü eve gidecektir yapmazsan.

Kardeş o sesi kesebileceğini sanmıyorum + olarak muzaffer arkadaşımızın dediği gibi ses yalıtımı içinde uğraşırsan bu sefer havalandırma sıkıntısı doğar diye düşünüyorum.

En azından bir baca yapılsa havalandırma için ? Belki öyle. Ama masraf olur çünkü zemin e de yapmak lazım üzerine ezilmesin diye kaplama falan derken pahalı olur.

Pessimiste' Alıntı:
En azından bir baca yapılsa havalandırma için ? Belki öyle. Ama masraf olur çünkü zemin e de yapmak lazım üzerine ezilmesin diye kaplama falan derken pahalı olur.

büyük sıkıntı dostum her türlü uğraş ve emek gerektirir keseye de çok zarar verir, bence gereksiz.

Karanlikta da yapiyormu hic fark etmedim.
Ben Aksam yemi ve bakimdan sonra lambayi kaparim ortam sessizlesirdi.
Sonucta uyku moduna girmeliler.

karanlıkta sıkıntı olmuyor ama sabah gün açmaya başladı gibi başlıyolar baştaki odadan sonraki odaya kadar ses geliyor be yapbamı anlamadım bi türlü tek dişimi beslesem :)

yattara61' Alıntı:
karanlıkta sıkıntı olmuyor ama sabah gün açmaya başladı gibi başlıyolar baştaki odadan sonraki odaya kadar ses geliyor be yapbamı anlamadım bi türlü tek dişimi beslesem :)

Ahhahha dene ama pek keyifli olacağını sanmıyorum. :D

Aynen tek dişi beslemek sorunu çözebilir :)

arkadaşım slmlar ses sorununu çözmek için yumurta kartonlarını duzgun bırsekılde duvara döşiceksin komple heryerıne fayans gibi döşe havalandırma sorununu kendın halledersin bu sistem ile bateri çalıyoduk 1mt otedekı odaya ses gıtmezdı dene pişman olmassın.. saygılar

Simdi soruyu güzelde cevaplamissin o zaman sadece yapman gereken.
Bir panjurmu takarsin bir perdemi yaparsin ama ne yaparsan yap sen uyanana kadar karanlikta tut.
Sanirim bu sekilde sorunun ortadan kalkar.
Kolay gelsin.

acaba telli yere normal karton sadece alt kısma yumurta kartonu döşecem ön tarafıda acık bıraksam olurmu ?

Resim paylasirsan belki daha mantikli seyler söylenir
Unutmaki sonucta günes isigi önemli,kisin hava soguk olursa icerisi sicak kalir.(cati arasi en soguk/sicak bölgedir)
Öyle hep kapatmakta mantikli degil yada ilerde iceriyi oda aydinlatmasiyla isitirsan olabilir.
Havalandirma sart
Sanirim bir cok kus sever ustalarimizin tahta yada celik kümesleri var parmagin gececegi havalandirmalari var.(üst boru baca haric)
Orda hayvan isiksiz ölmüyorsa sende yasiya bilir.

Benim dedigim sekilde uyandiktan sonra aydinlik yap ve aksam saatinde kapat.

Geri