Güvercine nasıl kilo verdirebiliriz??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Değerli arkadaşlar geçen gün salmadan bi dişi karanfil aldım.salmanın yani kafesin sahibi kuşun yavruluktan beri salmada hiç uçmadan büyüdüğünü söyledi.Kuşu eve getirdim ama maşallah keklik gibi etli. (:
yağ tulumu gibi yerden kasaya zor uçuyo . (: Bu kuşa nasıl kilo verdirebilirim??
Şimdiden teşekkürler.

Selam.. Karışık yem, ekmek vs. yedirme. Sadece buğdayla akşam tek sefer besle. Bide hareket ettirmek lazım biraz kovalamak lazım..

İnsanlar zayıflamak için ne yapıyor diyet, spor. aynısını uygulayacaksın. Fakat bilinçsiz değil.

evo' Alıntı:
Selam.. Karışık yem, ekmek vs. yedirme. Sadece buğdayla akşam tek sefer besle. Bide hareket ettirmek lazım biraz kovalamak lazım..
eeeeeeee ben sadece buğday ile besliyorum arada sırada darı ve ekmek veriyorum ama maşallah hepsi tavuk gibi engin kardeş sen en iyisi verdiğin yemi azalt yani karışıkmı ekmekmiş farketmez ama illa kilo verdiricem diyosan sadwece ekmek ile besle verir kilo ama dikkat et kuruluğada girer :tamam:

Arkadaşlar cevaplarınız için çok sağolun.Kuşa akşamüstü yem vermek yanlışmış eğer kilo verdirmek istiyosan çünkü kuş yemi yiyiyo sabaha kadar hareketsiz yatıyo.Sabah tam doymucak şekilde verip bol bol uçuruyorum sabah dediğim 6 da inşallah zayıflatcam (:

Geri