Güvercini kedi yakaladı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakantr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakantr22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan KAVAF
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Bu gün akşamüstü güvercinleri saldım.Bahçedeki yaprakları falan süpürdüm.Süpergeyi yerine koymaya gittiğimde aniden kedi saldırdı kuşlara.Bende hemen koştum bi kere vurdum kediye bıraktı kuşu.Sol kanadınn altından ısırmış 2 yara izi vardı.Kedinin kuşu sıkıp sıkmadığını bilmiyorum.Ama fazla kan akmıyordu.Ne yapmam lazım nasıl iyileşebilir?

aynısı benim başıma gelmişti 2 kanadıda yaralıydı pamuk sıcak su ile kanı temizledim temiz tutmaya calıstım hiç bir sorun yoktu ama sizinki ne kadar yara büyükse başka birşey yapılmalıdır ustalar cevaplar

Canım kardeşim kedinin müdahalesine maruz kalan kuşun yaşama şansı çok düşük pençe ve diş teması olmuş ise yinede antibiyotik tedavisinle belki kurtarabilirsiniz mikrop bulaşma ve yayılma oranı oldukça yüksek olduğundan selamlarımla.

Yarası büyük olmasa bile korkudan sitrese girip kuşlar genelde ölür.kuşcuların tabiri ile ödü patlar.Genelde bu tür kuşları kümesten ayrı tutarlar fikrimce bu durum yanlıştır.Kümesten ayrı kalan kuş daha cok sitrese girip yem yemeyecektir.Eğer kümeste diğer kuşlar tarafından hırpalanmayacaksa kumeste tutulması taraftarıyım.Yapabiliyorsanız kendı bölmesınde kapatıp önune ayrı yem-su koyarsanız daha iyi olur.

Geri