Güvercini nasıl salmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fk.ferhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

fk.ferhat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferhat Koç
Meslek
bilişim
İlgi Alanı
merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce yaralı bir güvercin buldum. yürüyemiyordu ve halsizdi. veterinere götürdüm. yarayı temizleyip pansuman ve iğne yaptılar. ilaçta vermişti o da bitti. şuan baya iyi canavar gibi. hatta uçuyor bile. artık salayım gitsin dedim.. pencereye çıkardım 10 dakika kadar bekledim dışarı bakıyor ama elimden gitmiyor hatta gitmesi için biraz iteledim, yok yine gitmiyor. sonra camın önüne bıraktım. baktım yan komşunun camına gidiyodu normalde kaçan hayvanı elimde tuttum içeri aldım buna izin verdi. odaya doğru giderken yuvasını gördü uçarak yuvasına gitti girdi.. alıştı galiba ama sürekli bakamam ki. bi tane daha var yavru o bundan daha küçük. hani hayvanı savurup atamıyorumda. aramızda bi bağ oluştu sanki. daha önce böyle bir tecrübem olmadı. sizce ne yapmalıyım? güvercinin fotoğrafı aşağıda...
YDg046.jpg

bence biraz daha büyüsün henüz çok ufak . 15 gün daha sabredin sonra dışarıda hayatını devam ettirebilir.

bence biraz daha büyüsün henüz çok ufak . 15 gün daha sabredin sonra dışarıda hayatını devam ettirebilir.
15 gün daha beslerim sıkıntı yok ama yine gitmez diye düşnüyorum dışarı doğru kanat bile çırpmadı. gitse bile yuvası yok bir şeyi yok kendine nasıl bakacak onu düşünmeye başladım

15 gün daha beslerim sıkıntı yok ama yine gitmez diye düşnüyorum dışarı doğru kanat bile çırpmadı. gitse bile yuvası yok bir şeyi yok kendine nasıl bakacak onu düşünmeye başladım
15 gün sonra hemcinslerinin yanına bırakırsanız 2-3 günde alışır. onlarla beraber yaşar onlarla beraber yiyecek bulur kendisine.

Geri