Merhabalar dostlar,
Performans ırklarını bir sporcu gibi bir atlet bir yüzücü gibi düşünelim :buyrun:
Bir sporcu müsabakalara tok karnına mı giriyor? yoksa mideyi genişletmeyen ağırlık yapmayan küçük enerji verici besinler tüketerek mi?
Güvercinler tok mideyle uçarken zorlanırlar çün ki güvercin gursağı uçarken de ''yem öğütüm işlemi yapmaya çalışır''ama zorlanır sağlıklı öğütüm yapamaz ve uçmaz!uçsa da kısa sürer!
olimpiyat rekortmeni dünya rekortmeni yüzücü Amerikalı ''PELPS'' in iyi yüzmesi için tıka basa doyuyarak mı havuza sokuyorlar! :hhh:
Bu yazdığım örnekleri düşünecek olursak ve mantığımızla hareket edersek kuşlarımızın uçacağına inanıyorum performans delisi bir yetiştiriciyim.
kuş uçurmakta ki uyguladığım yöntem şudur:''yavrusu,yumurtası olmayan kuşlar için''-Kuşları mı saat 18:00 da uçuracaksam saat 13:00 çeyrek toklukta doyuruyorum yarım dahi değil ve bu çeyrek doyurma işlemi sırasında su veriyorum ve suyu önlerinden kaldırıyorum ve saat 18:00 de uçuruyorum.Çeyrek doyurumları mı ay çekirdeği kullanarak yapıyorum''yağ diğer besinlere göre hafif ve öğütümü kolaydır''Bir mısırın öğütümü zordur!!! :buyrun:Çekirdek kolay öğütülür ve hafiftir bir o kadar da enerji sağlar.Bir uçak uçak yakıtı harcıyorsa kuş uçarken hafif yağlarını ve enerjisini tüketir,hafta da 2 gün eritilmiş bal kenevir,darı,ay çekirdeği,buğday ile karıştırıp veriyorum sonuç bildiğiniz bir F:224:evet:Hacı Murat 124 değil.
Kazasız,kayıpsız performanslar dilerim.