Güvercinim 1. yumurtladı ama 2.yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Güvercinim 1. yumurtladı ama 2.yok dün aksam 7 gibi 1.yi yumurtlamisti ne zman ymurtlar 2.yi?

Bugün gece atabilir 2. yi. Fazla rahatsız etmezsen rahat bırakırsan özellikle karanlıkta yaparlar zaten.

peki yarinda yumurtlamazsa beklimmi

Sabret güzel kardeşim heyecan yapma eger ikidebir rahatsız edersen 2.yi yumurtlamaz bile rahat biraz 1-2 gün içinde yapar onuda :)

peki tmm saolun ama şmdi 1.nin üstüne her zaman yatmiyo yatiyo kalkıyo yaninda duruyo o ymurta bozulmazmi böyle 2 günde falan

Bozulmaz kardeşim. Zamanını onlar senden benden iyi biliyorlar :) Sadece sabret rahatsız etme yeterlidir.

tmm saolasın :D

bugün aksamda bakim 2.yi yumurtlamamişsa bırakim yatsin mi genç kus oldgundan ymurtlamamiş olabilir mi yada yumurtlarmi daha pazartesi aksam 1.yi yumurtlamisti 2 gün geçti yatıyo ama yumurtaya..

sezo4434' Alıntı:
peki tmm saolun ama şmdi 1.nin üstüne her zaman yatmiyo yatiyo kalkıyo yaninda duruyo o ymurta bozulmazmi böyle 2 günde falan
zaten yatmaması daha iyi ikinciyide yumurtlasın ikisine beraber yatmaya başlasın o işini biliyo sen rahat ol kuş ilk taptığı yumurtaya hemen yatıp ısıtmaya başalrasa yavruların gelişiminde dengesizlik oluyo genelde ikinci çıkan yavru ki genellikle o dişidir hep zayıf kalıp ölüyo ben kuşlarım ilk yumurtayı yapınca onu alır bi yere saklarım ikinciyi ne zaman yaptı aldığımı yerine koyarım yavrular kafa kafaya büyür :) tabi aldığım yumurtanın yerine boyayla işaretlenmiş boş yumurta koyarım ki kuş tedirgin olmasın daha sonra kendi yumurtasını koyunca boşu alırım saygılar

ama 2.yi yumurtlamadi 3 gündür ve bugün sabah baktim yumurta çatlamisti bende attim heralde ilk yumurtasiydi genç kuş ondan olabilir mi

Sezo can bak okuyorum cok konu aciyorsun ve konularin cogu sitede mevcut.

eger arastirma yaparsan cokca bulursun

yani yok ben bilmiyorum aramayi diyorsan minichat bölümünde degerli abilerimiz cogunlukla ordalar.

aklina bir sey gelirse sor cevaplasinlar.

sezo4434' Alıntı:
ama 2.yi yumurtlamadi 3 gündür ve bugün sabah baktim yumurta çatlamisti bende attim heralde ilk yumurtasiydi genç kuş ondan olabilir mi
olabilir kardeşim ama sen hayvanların yavrularına yumurtalarına fazla müdahaele etme onlar kendileri ayarlar sen yerlerinde rahat olmalarını sağla dar kümese fazla hayvan sokma yuva kavgası falan olmasın yavrular yumurtalar zarar görür

Geri