Güvercinim Aşırı gucsuz ve Halsiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ThakoBQZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ThakoBQZ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Boz
Meslek
Öğenci
İlgi Alanı
Kediler
Selam. Benım Dişi Miskim yumurtladi ve nerdeyse yaşayan olüye dondu 10 -20 cmlik eşiklere bile cıkamıyor.Elime Aldıgım zamanda Cok fazla sayıflama dıkkatımı cekti kus cok hafifledi kanatlarnda 20 cm lik eşigi gecıcek derecede bile derman Kalmadi sımdi yenı yenı toparmaya baslıyor iyileştirmek ne yapmayalım Evde dogal Kendı ımkanlarımla yapabılcegım birşey warmi (Kuşlara verilen haplari desteklemıyorm ) Hiç doymak bilmıyor surekli yıgıor ama doymuor ve yedıgıde nereye gıdıyr anlamıyorum Bana yardım edersenız Sevnırım TeşekkürLer..

Söylediklerine göre kurumaya yakalanıp kurtulmuşa benziyor. Forumda bununla ilgili bir çok yazı bulacaksın. araştırmanı tavsiye ederim.

Arkadaşım kuşun birşeyler yiyorsa sorun yok bence sen genede sularına bal veya tahın katabilirsin artı kuşa balık hapı verebilirsin bünye kuvvetlensin diye saygılar.

Suyuna limon ve sarimsak ilave edebilirsiniz. 2-3 Gün de bir.

merhabalar, arkadaşım kuşun,kalsiyum eksikliğinden geçici felç geçiriyor olmalı,yuvanın kenarında tuz, yumurta kırığı ve mineral taşı mutlaka olsun eczanede balya diye balıkyağı var 3,5 lira iyi gelir ,inşallah düzelir :slm:

benim güvercinimde hasta halsizlik var kanatları yerde uçamıyor isalide var sizce ne olmuş olabilir.

geçici yumurta felci olmuş büyük ihtimalle
coccimix ver . şırıngayla da ağzından mama ve içecek ver kendine gelir.
ilacıda şırıngayla verebilirsin.

Geri