Güvercinim bir tane yumurtladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uranus18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

uranus18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin aysoy
Meslek
web buildıng
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar arkadasımdan yeni bir dişi guvercın aldım ve geldıkten sonra bı kac gun gectıkten sonra yumurtladı fakat 1 tane yumurtladı sadece 3 gun oldu ama 2. yumurta yok normalmıdır sızce.

Dişi ilk kez yumurtluyordur onun için 1 tane yumurtlamıştır.

NORMAL .. SIKINTI YOK..İLERİDE DÜZELECEKTİR..

Benimde bi kaç çift kuşum 1 tane yumurtladı ve yavru çıkardı inan çok daha iyi oluyor tek yavruya ve tek yumurtaya yatmaları güzel oluyor yavruyu daha iyi besliyorlar.İlk kez yumurtlamakla alakası yok benim kuşların 4.batın yumurtlamaları ama dediğim gibi bazıları 1 tane yumurtladı ve yavru çıkardı.Soru degil.

sorun yok yani arkadaslar daha ıyı dıorsunuz

Kesinlikle daha iyi diyorum bizzat başıma geldi ve su an yavrular altında yeme düşmek üzereler tek yumurta tek yavru olunca kuşlar tek ona odaklanınca yavruya cok daha iyi bakıyor göreceksin çıkan yavruya nasıl bakacaklar...

arkadaşlar benim 1 takım kuşum var bir tanesi : arap ayna kuyruk pacalı bir tanede: pacasız arap dişi var arap dişi calı topladı bir tane yumurtladı neden 2 ciyi yumurtlamadı cözüm nedir :hungur:

Canım kardeşim kuşun yeni ve acemi olabilir veya kümesinde mineral yoktur (yani taş ) veya kabuksuz olup başka yere de bırakabilir ama birkaç ağız sonra düzelir saygılarımla.

Geri