güvercinim çok halsiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54kelebek54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa küçük
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Seçiniz
ben de bitane arkadaştan aldığım halsiz bi güzercin var arap çok halsiz hayvanın kanat vurmaya hali yok canlı değil kabarıyo bunun tedavisi için ne yapmam gerekiyo avi- vit diye bi vitamin ilacı var bunu da versem yararı olurmu hepinize şimdiden teşekkürler (:

Kuşun bir fotosunu koyabilirmisin. Birde diğer başka belirtileri varmı sadece halsizmi. Burum akıntısı, aksırma, tıksırma, isal vb. bunları da yazarsan daha iyi olur. Vitamin vermende bir sakınca yok kuşu güçlendirir direncini artırır.

merhaba sadece arap mı var yoksa başka kuşlarında varmı yazmamışsın,öncelikle onu ayır,havadar yerde tut bir diş sarımsağı yutacağı ölçülerde kes ve yutmasını sağla,kuş hasta olabilir,tüyde olabilir,çatıda kalmadan dolayı bitkin olabilir bunu öğren arkadaşından ,suyuna bal katabiirsin az tuz ve mangal kömürü at önüne varsa mineral taşıda koy ,ARKADAŞDA OLSA DOSTTA OLSA KİMSEDEN HASTA KUŞ ALMAYIN :asla:ben bir arkadaşıma hatta tanımadığım birine asla hasta kuşumu vermem, kendi sağlığınızı bırakalım tüm yuvanızda tehlikeye girer umarım düzelir :slm:

Aynı şey bendede var kuşta görünen bi hastalık yok ama halsizlik kabarma var.Büyük ihtimal mevsim geçişinden oluyo.İnsanlar bile yaza girerken alerji,nezle birsürü hastalıkla uğraşıyo.Eğer belli bir hastalığı yoksa vitamin takviyesi yapın balık hapını tavsiye ederim.Kuşları bol bol açık havaya çıkarın yıkanmalarını sağlayın. Geçmiş olsun

makale' Alıntı:
Kuşun bir fotosunu koyabilirmisin. Birde diğer başka belirtileri varmı sadece halsizmi. Burum akıntısı, aksırma, tıksırma, isal vb. bunları da yazarsan daha iyi olur. Vitamin vermende bir sakınca yok kuşu güçlendirir direncini artırır.

kuşumda aksırma tıksırma burun akıntısı sadece ishali var çok halsiz hafiflemiş kuş sadece arapta var öbür kuşlarda yok ben de kuyruğunu makasladım kanatlarını çektim kendini daha iyi toparlasın diye?????????? :?

Kurugunu makaslaman guc toplaması icin olabilir de kanadını cekemen iyi olmamıs.

Sebeb şu : makaslarsak o kuyruk veya kanat teleği uzamaz. KUş guclenır. Ama çekersek uzaması ıcın ıcı kan dolması lazım ayrı bı guc sarfeder.

Kuşunuzu öncelikle dıgerlerınden ayırın. belliki hasta ve bıtkin. Önunden yemi eksik etmeyın. suyunu gun aşırı degıstırın, temız su verın.

Vitaform adlı vitamınden kullanabılırsınız. çok az mıktarda suyuna katın.

Duzelebılecek durumdaysa kendı kendıne toparlayacaktır.

Geri