Güvercinim Çok Kavgacı (Çamurun Teki)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dwrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

dwrm

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Devrim BIKMAZ
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
sevgili abilerim ve değerli kardeşlerim...

bnm toplam 4 kuşum var 2 arap(1 dişi 1 erkek) 1 kelebek(erkek) 1 de sazlı arap(dişi) ama cinsini tam bilmiyom yine de sazlı arap deyim.. sazlı arap la arabım eş oldular geçenlerde yavru bi arap daha getirdim.ama bi türlü anlayaşamıyolar.ilk arabım ne kelebeği rahat bırakıyo ne de yeni yavruyu ara da kendi eşini bile dövüyo herşeyi yaptım ama bi türlü birbirlerine alışamadılar.özellikle de kelebeğimi çok kötü bi şekilde korkutmuş artık döve döve kelebeği kümeste hangi bölmeye koysam gidiyo arap oraya ve dövüyo sizlerden de yardım istiyorum artık.ben başka yapçak bişi bulamadım..

saygılar..

Re: bulaşık arabım

dostum bende bulaşık arabım diyince, bunu bir kuş cinsi sandım resmini bi göreyim diye girdim malum bizim arabın huyuymuş...:)))

Başlığı ben değiştirdim, yorumda bulunamıycam fakat bulaşık arabım başlığını görünce bir an gülmek geldi içimden. Çamur arap desek daha mantıklı. :)

olur abi yanlış bi başlık olmuş ama gerçekten te çok bulaşık bi kuş :)

saygılar...

kümesinizin büyüklüğüyle ilgili bir konu olabilir küçük kümeslerde sık yaşanan bir durumdur.Kümes büyükse bile bazı kuşlar kümesteki yuvaları sahiplenir,kümeste kendine engel olacak rakip yoksa bütün yuvaları kendine sahiplenir diğer kuşları döver. Sizin kuş sayısı az olduğuna göre kendini kümesin kralı ilan etmiş olmalı.

Bu biraz normaldir çünkü herkesin kümesinde olur.. Mutlaka bir erkek vardır devamlı ötüyordur (: Ama birazda follukların etkisi var: Eğer folluklar küçükse bu erkek tüm folluklara sahip çıkar... Birde yeni gelen kuşu zaten ilk zamanlar rahat bırakmazlar.. Eşini dövmesinin sebebi: Eğer o çift bir yere yeni yerleşiyorsa veya yumurtlayacaksa dövebiliyor bazen.. Bunlar benim aklıma gelen birkaç ihtimal..

..............SİNAN ÖZTEKİN.................

çok saolun...

folluklar küçük gerçekten anca bi tanesi girebiliyo ama kuşların 4 katı folluk sayısı..

yeni kuşu bende anlarım da kelebekle onu döven arabı aynı kutuda getirdim.hem de aynı kümesten..buraya gelince piskopata bağladı.

Geri