Güvercinim çok kirli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semihpinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 990

semihpinar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
semih pınar
Meslek
end. kalıpçı
İlgi Alanı
Kediler
Güvercinim diğer kuşlardan sürekli dayak yiyor bir yere pusup kalıyor. Elimle almaya kalkıyorum ver yansına başlıyor... :D
Boynu ve kafasının kısım kısım yerlerinde tüyleri yok gibi bir şey. Sormak istediğim bu güvercin imin kanat uçları aşırı pis beyazlık yok yani kuyruğu da tek çubuk gibi tüyleri suyla birleşmiş gibi.

Malum havalar soğuk nasıl temizleyebilirim!.. Forumda araştırma yaptım ancak bir leğen koyun kendileri temizlenir demişler ama tekrarda diyorum hava soğuk. :utangac:

Bendede kuşları ilk aldığım zaman kümeste devamlı kavga vardı.Kafasının arkasından bir tutuyordu hiç bırakmıyor okadar kızgınlardı allahtan bu aralar düzeldiler :D

Mustafaozel' Alıntı:
Bendede kuşları ilk aldığım zaman kümeste devamlı kavga vardı.Kafasının arkasından bir tutuyordu hiç bırakmıyor okadar kızgınlardı allahtan bu aralar düzeldiler :D
2 aydır böyle bunlar :D hep bir tane kuş var ona dalıyorlar :D

Kuşların hepsi erkekmi abi erkekse birer dişi al.

kuşunu ayır diğerlerinden kuşun muhtemelen yem filan yerkende sıkıntı çıkıyordur ve diğer kuşlar izin vermiyodur yem yemesine muhtemelen birzda vitamin ver ve birazda antibiyotik tedaviyap yoksa kuşunu kaybede bilirsin saygılar

latif yıldız' Alıntı:
kuşunu ayır diğerlerinden kuşun muhtemelen yem filan yerkende sıkıntı çıkıyordur ve diğer kuşlar izin vermiyodur yem yemesine muhtemelen birzda vitamin ver ve birazda antibiyotik tedaviyap yoksa kuşunu kaybede bilirsin saygılar

Teşekkür ederim kardeşim yorumların tavsiyelerin için bide bir şey daha soracağım bu kuyruğundaki tüyler tel tel çok pis nasıl temizlesem bilmiyorum.

semih, çek kanat ve kuyrukları komple, hayvan yeni tüy düzsün, kuşa da sarımsak yuttur, mümkünse de bir tane limon sandığı al içine yem su koy önünü telle kapatıp bu kuşu içine koy ve 1-2 hafta orada kalsın.

Geri