Güvercinim güzel yarim, trt int televizyonunda.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar trt televizyonunun unutulmaz 5 bölümlük belgeselinin tekrarı tekrar yayına başladı, 4 şubatta yayınlanan ilk bölümü ,ilgiyle izlendi geri kalan bölümlerinin gün ve saatini size duyuruyorum.
Güvercinim Güzel Yarim ;
TRTINT 11 Şubat 2009 Çarşamba 08:30
TRTINT 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:25
TRTINT 11 Şubat 2009 Çarşamba 23.30

Yönetmen Sevtap Thurston
Yapımcı Sevtap Thurston

Şehir güvercinleri, evcil güvercinler ve bu güvercinleri besleyen kuşçuların yer aldığı belgesel “Güvercinim Güzel Yarim” TRT’de ekrana geliyor.
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Sevtap Thurston’un üstlendiği beş bölümlük belgesel programın çekimleri Urfa, Birecik, İstanbul, Çorlu, İzmir, Tire, Ödemiş, Kayseri, Diyarbakır, Kapadokya ve Ankara’da gerçekleştirildi.

Programın bölümlerinde, şehir ve kır hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş olan güvercinlerin yaşamına, Urfa güvercinlerine ve Urfalıların söyleyişiyle karışmaya, Ankaralı kuşçuların daha çok tercih ettiği taklacı güvercinlere ve belki de ancak İstanbul gibi metropollerde başarılabilecek bir organizasyon gerektiren posta güvercini yarışlarına yer veriliyor.

sabırsızlıkla bekliyorum izlemeyi :)

Eskiden haftasonu verirlerdi izlerdik,neden hafta içi verirlerki :hungur:

evet hafta sonu hiç kaçırmadan izlerdim :)

TAklacılarla ilgili yanlış hatırlamıyosam 3. bölümdü ..İzleyen arkadaşlar kayıda alırlarsa makbüle geçer aslında :D

adrenalin' Alıntı:
TAklacılarla ilgili yanlış hatırlamıyosam 3. bölümdü ..İzleyen arkadaşlar kayıda alırlarsa makbüle geçer aslında :D

Kayıt etme konusuna bende katılıyorum, bu belgesel yeni cekilmedi, nerden baksan 5-6 senelik, ankaradaki , mardin besleyen eski ustaların röportajları var.

Değerli arkadaşım bilgilendirdiğin saol SAYGILAR

gökay' Alıntı:
Arkadaşlar pc den izlemek için trt int nin canlı yayın yayın linki ;
Şu anda yayınlanıyor, iyi seyirler :)
http://www.trt.net.tr/Canli/AnaSayfa.aspx?Kanal=TV1

Programı sitemiz üzerindende izlemek isteyenler guvercinimguzelyarim.html adresine giriş yapabilirler.
Gerekli düzenlemeleri yetiştirebilmem halinde programın kayıtlarını alıp yarına sitede yayınlamayı düşünüyorum. Gece 11:30'da başlayacak olan bölümü Buradan İzleyebilirsiniz.

S.A Arkadaslar...

Bu aksamki programda cikacak olan ank. kuslarinda milletin camur attigi,begenmedigi,kümesime koymam dedigi kuslarin sahibi olan sevdigim abim Bahadir Tunc ( matbaci ) kuslarini izliycez insaallah herhangi bir aksilik olmazsa.

Madem bu kuslar kötü kus neden türkiyenin en önemli kanali gitmiste bu insanlar ile röpörtaj yapmis,ben bir anlam veremedim ya sizce ?

Keyfinizin ve huzurunuzun yerinde olmasi dileklerimle.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *

Arkadaşlar izleyemiyorum yoksa aynı saattemi yayınlanıyor yoksa benmi açamıyorum yani canlı yayınmı yoksa önceden yayınlandımı?

Eğer başka bir yerden video linklerine ulaşanlar olupta paylaşırlarsa sevinirim saygılar

huseyin kardes bi zahmet kayda alirsan izlemeyi cok istiyorum,ben kanadada yasiyorum o yuzden kacirdim programi ama kayit olursa izlemeyi cok isterim tesekkurler.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
gökay' Alıntı:
Arkadaşlar pc den izlemek için trt int nin canlı yayın yayın linki ;
Şu anda yayınlanıyor, iyi seyirler :)
http://www.trt.net.tr/Canli/AnaSayfa.aspx?Kanal=TV1

Programı sitemiz üzerindende izlemek isteyenler guvercinimguzelyarim.html adresine giriş yapabilirler.
Gerekli düzenlemeleri yetiştirebilmem halinde programın kayıtlarını alıp yarına sitede yayınlamayı düşünüyorum. Gece 11:30'da başlayacak olan bölümü Buradan İzleyebilirsiniz.

Anlasilan kimse kayda almamis , Taklacilari kacirdik sanirim..insallah birisi kayda almistir.

Youtube'a falanda koymamışlar interneti talan ettim bulamadım malesef :(

Boşuna kayıta almadım. Çünkü dün sabah yayınlanan Urfadaki karışma güvercinlerinin tekrarı vardı. Yada ben yanlış gördüm, aynı sabahki programın tekrarı vardı.

evet urfayi verdi ama guzeldi orfu adetiyle gelenegiyle...

Taklacılar yoktu fazla sayın yetiştiriciler genelde küme ve karışım kuşları vardı.
Bu kadar çok talep varsa trt ile bağlantıya geçip kasetlerin örneklerinden talep edebiliriz.Ama nerde nasıl yayınlayacağız?

İlerki bölümlerde ankaradaki mardinci üstadlarla sohbet ve kümes ziyaretleri var ,daha sonraki bölümlerde İstanbuldaki kuşpazarları, eski ustalarla ropörtaj, ve posta derneğindeki yarış organizyasyonları var, pc de tv kart olsa kayıt imkanım olurdu, kaçırılmaması gereken bölümler var.

Geri