GüverciniM Kactı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdem12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 387
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdem12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdem Taşkın
Meslek
iNŞAAT
İlgi Alanı
Diğer
Beyler ben 1 tane arap mardin vardı.3 tel kanadı cekik.sol kanadı sadece.Güvercini elimde saldım.Uctu konamadı catıya cıqtı balkonda besliyorum.Karnı ac deildi.Ve eş almaya calıştıqı dişiyi gösterdim ama eş deillerdi kaçan güvercin kızgındı.Dişi ile pırıltı yaptım inmedi.Yaklaşık 12 gün baktım güvercine.Sonra catıdan uctu qitti göremedim daha.Sizce qelirmi karnı acıkınca.Yada başka kuşcu var onunda cekme ihtimali varmı.Kactı saate uçurmuyordu..

Erdem12' Alıntı:
Beyler ben 1 tane arap mardin vardı.3 tel kanadı cekik.sol kanadı sadece.Güvercini elimde saldım.Uctu konamadı catıya cıqtı balkonda besliyorum.Karnı ac deildi.Ve eş almaya calıştıqı dişiyi gösterdim ama eş deillerdi kaçan güvercin kızgındı.Dişi ile pırıltı yaptım inmedi.Yaklaşık 12 gün baktım güvercine.Sonra catıdan uctu qitti göremedim daha.Sizce qelirmi karnı acıkınca.Yada başka kuşcu var onunda cekme ihtimali varmı.Kactı saate uçurmuyordu..

KUS KALKTIGI YERİ BİLİR O KANATLA UÇABİLİRSE ESKİ EVİNİ ARAR BULAMAZSA TEKRAR SANA GELİR AMA BU KUSUN KANINA GENİNE GÖRE DEGİŞİR

YANİ İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUS GELMEZSEDE ÜZÜLME SAGLIK OLSUN

BU TÜR SORULAR İÇİN BASLIK DEGİLDE CHATTAN DA SORABİLİRİSNİZ DAHA KOLAY CEVAP ALIRSINIZ BÖYLE YÜZLERCE BASLIK VAR DAHA SONRALARI BUNLARI TEMİZLEMEMİZZAMAN ALIP SİZLERE HİZMETİMİZİ AKSATMAMAKTADIR ARAMA YAPARAK İSTEDİGİNİZ CEVAPLARA ULASMANIZ MÜMKÜN KONU MÜSADENİZLE KİLİTLİ

SAYGILAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri