Güvercinim Kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azat01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azat01

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
azat meviş
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Beyler Adanada Oturuyorum yeni başladım kuşculuga 1 hafta oldu bu gün tam 3 taklacım vardı 2 si cit uçuruyorum uçuyorlar 1 tane yanlız taklacım vardı bende 3 aynı anda attım 2 çit 3 4 tur atıp karşı dama konup 5dk sonra indiler digeri ise gözlerden kaybolup gitti çitide yok ne yapmalıyım ümidi kestim ben

Kaçanın arkasından bakma. Yuvasını bırakıp gitti ise, gittiği yerde mutluluklar dile. yeni başladığına göre kart kuş aldığında aldığın kuşun kanadını ya kes, yavrularını al uçur, yada bildiğin kişilerden istediğin kuşların yeni yeme vurmuş yada eke (bizler mukuf deriz) kuşlardan al. ekeleri 1-2 hafta kanadını bağla. kuşlarını hep dışarıda havayı ve çevreyi görebileceği yerde yemle.kuşların kanadını çözdüğünde de hemen havaya atma. bırak onlar 1 hafta kadar çatıya inip çıksınlar. 1 hafta sonra al sopayı eline hadi bakalım bu kadar yem yediğiniz yeter, yediğinizin karşılığını verin bakalım de uçur. uçupta yakalanmayan, gezen kuşları üretmeye bakın. eğer satın aldığın kuş sende uçarken, senden kaçıp eski sahibine gitti ise, eski sahibine git kaç para verdiysen biraz fazlasını ver geri satın al.aldığında ise o kuşun kanatlarını köküne kadar kes o kuşun soyunu üretmeye bak.bol şanslar.

teşekur ederim yardımın için bu sabah daha 1 saat önce yan komşu senin güvercin bahçeye düşmüş die zile bastı güvercin getirdi kafası siyah beyaz fazla anlamıyorum cinslerinden ve bende bişey demeden aldım etrafta çok güvercin uçuran var onlara sorimi yada kendimi besliyim yakalanırsam adım çıkar filan direk vericem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri