Güvercinim neden yumurtlamıyor ve 1-2 soru.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WahsetrR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

WahsetrR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SAVAŞ SÖNMEZ
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Benim güvercinim ırkı arap ekeğide mavi söylemiştim başka bir yerde.

Salı günü baktım çatalarrına kan geliyordu şimi ellemek istemiyom yumurtaları incitmek filan.

Erkek hep dişinin altına bakıyor neden odluğunu kestiremiyom ama tahminlerim var ama sizden duymak isterim niye hep altına bakıyor ?

Birde 2 bölmeli gibi ibrşey yuva ama çokta mesafe yok aralarında.Dişi hep solda erkek sağda duruyor.Ben sağaya saman filan koydum yapsınlar yuva hatta bende kendimyapmaya çalıştım sıcak tutsun diye ama önceki kuşlarımın yuvası duruyor zaten.Neden şimdi dişi sağa geçip yumurtlamıyor ? Bunun bir sebebi olamsı gerekir.

Ben hep çıktığımda çatıya erkek güvercin çok kalın sesli çok uzaktan sesi duyuluyor hep guukluyor.Ben açtğımda kapıyı dişi mecbur geçiyor sağa tarafa erkke yine guukluyor.

1 çift besliyorum.

Sorularıam cevap verirseniz şimdiden teşekkür ederim.Sorun bendeyse söyleyin.

Birde ben bunları alalı 1 hafta olamdı p.tesi aldım salmıyorum dışarıya kaçarlar diye.Erkeği salsam yuvaya çılı çırpı getirirmi yoksa kaçarmı ?

kümese 1tane limon kasası koy içinede folluk koy etrafa saman süpürge çöpü at yumurtlıcaklarsa onlardan toplamaya başlarlar toplamaya başlamışlarsa 1hafta içinde yumurtlar 1.yumurtayı yumurtladıktan sonra ertesi gün 2.yi yumurtlar!!
kanatlarını bantla ikisinide sal yanlız iyi bantla 2sinide uçamasınlar her tarafı gezsinler çatının çevreyi tanısın sonra erkeği sal 2gün sonra felende dişiyi salarsın!!!

bu yöntemden çok yaptım hiçde sorun yaşamadım sana forumdan her arkadaş benim yazdıklarımdanda çok farklı bir şey sölemiyecekleridr!!!!

tamam teşekkürler.

Birde Dişinin göğsü çok şişti neden olabilir ?? Belide alçaldı.

bu konuda çok fazla bilgim yok ama kuşlarda çok yem yediğinde göğüsleri şişebiliyor!!!

S.a aßiLeR ßenDeDe ßi ÇifT Kuş Var KuşLaR Yumurtaya Oturmuyor Kendi YumurtasınDan acaßa Neyden kaynakLanıyor yaRdımcı oLurmusunuz.?

Dikkat et kardeşim kuşun kısır olmasın . Bundan 10-12 yıl önce öyle bir olay başıma gelmişti kuşun dışkısından Kan+Yumurta Kırıkları geliyordu Ama devamlı eş alıyorlardı bir kere bile yumurtlayamadı kuş inş senin kuşunda öyle değildir. Hayırlı Geceler.

dişi kuşlar yumurtlayacakları dönemlerde özellikle''ELLE TUTULMAMALIDIR.'' SIKILMAMALIDIR.YUMURTA İÇİNDE KIRILABİLMEKTEDİR .

Geri