güvercinim ölmek üzere

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nietczshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

nietczshe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alper mest
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
arkadaşlar yeni bir çift beyaz yerli aldım. kuşların ikiside tüyleri kabarık mutsuz duruyolar ve aynı zamanda ağızları yarım açık kuşlarda içeriden gelen bir hırıltı var.
monodoks adlı antibiyotikten veriyorum 3 gündür ayrıca limon sirke ve yağ karışımıyla boğazlarını temizledim.vitaminde verdim kuşlara yapmadığım kalmadı hala iyileşme göstermediler şimdide yeşil yeşil dışkı bırakıyolar sanırım ishal olmuşlar ne yapmalıyım lütfen yardım edin çok aciil!!!!!!!!!

merhaba sakın kendi kuşlarının yanına koyma koydunsa eğer al ve ilaçla yuvanı ,stresten hastalanmışlar,ve dönbaş olma yolundalar,beravit b12 kullanmanı öneririm kuşları rahat edecekleri bir yere koy ve banyo yapmalarını sağla,isal yapacak karışık yem verme ve pirinç ekle yemine ,önce kendi kuşlarınla ilgilenki hastalığı taşıma yuvana inşallah düzelir ve bulaştırmazlar, :slm:

kuşları ayırdım zaten kümesten inşallah bulaşmamıştır diğerlerine saol yardımın için

Selam arkadaşlar.Benimde 20 günlük bir yavrum bu sabah kümese girdiğimde garip şekilde taklalar atmaya başladı yerde..Hiç bir şekilde dengede duramıyor ve sürekli boynunu sırtına yatırarak geriye takla atıyor.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum...

geçmiş olsun arkadaşlar.kötü bir durum inşallah çabucak iyleşirler

YEŞİL İSHAL; SULFA.. GRUBU İLAÇLARI GEREKTİRİR. en kolay bulunanı sülfamezatin . 5 gün kullan, 2 gün vitamin, tekrar 3-5 gün kullan. Bu tedaviyi 3 ayda bir yapmalısın. kümesine aldıysan ,bu mikrop hortlayacaktır. s u l f a m e z a t i n kullan. bir de seni düşünmeyelim. sevgiyle kal. HALK ARASINDA BU HASTALIK K U R G A N olarak bilinir. barsak enf. dur. [email protected]/BURSA :tamam:

s.a isalleri ve kırkınlıgı için coxsidin ve baytril yünde 10 kullan 4cc coxsidın 1cc baytril yüzde 10 insülin şırınkasıyla 3 gün arka arkaya uygula sonrada 3 gün provit b vitamını igne olanı gögüs altında vur inş düzelirler

Geri