Güvercinim rahasızlandı YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 933

aslan55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslan Dikme
Meslek
Web Programlama ve Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Hediye gelen kelebeklerimden birisi haraket etmıyor bı yerde tunuyor yanına gıdıyorum kacmıyor hasta sanırsam . Posuruk bı sekılde kafasını ıcerı cekıp duruyor oyle , sanırsam biraz isal gibi ne yapmalıyım aksam fotolarını atıcam

öncelikle gecmiş olsun dıskılarının rengi nasıl kus durdugu yerde tüylerini kabartıyormu biraz daha net acıklarsan ve fotoları koyarsan yardımcı olmaya calışırız

Kuşun resmını ve dıskısını koydum yardımcı olursanız sevınırım

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0016.webp
    Fotoğraf-0016.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 417
  • Fotoğraf-0017j.webp
    Fotoğraf-0017j.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 415
ÖNCELİKLE ; SULFAMEZATİN 4 GÜN İÇMELİ... EĞER SAMSUNDA BULAMAZSAN

ECZANEDEN SULFA .. GRUBU BİR TABLET YUTTUR..4 GÜN..

EKMEK UFALAMANI ÖNERİRİM..YA DA KANARYA MAMASI VERİLMELİ , KANAATİNDEYİM..

YAŞARSA FLOKSASİN İÇERİKLİ ANTİBİYOTİK 10 GÜN YUTTURULMASINI DÜŞÜNMEKTEYİM..

GEÇMİŞ OLSUN..

VİTAMİNE BU ARADA İHTİYACI OLACAK.. ECZANEDEN ''SANASOL'' ŞURUP DA OLABİLİR..DURUMU İYİ DEĞİL..

FAZLA ÜMİTLENME , KAYBETME İHTİMALİN YÜKSEK..

Anladım , dediklerınızı elimden geldiği kadar uygulamaya çalışacağım

YAŞIN KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN PAHALI İLAÇLAR YAZMAK İSTEMEDİM..

BÜTÇENİ ZORLAMASIN İSTEDİM.. :slm:

Düşündüğün için ve empati kurduğun için teşekkür ederim :)

Banada durumu baya kötü geldi. Türker öden üstadımızın yazdıklarını uygula bir an önce. Saat biraz geç oldu eczane için. Açıkmıdır bilemiyorum. O yüzden doğal ilaçları bir yazayım.
Hemen Ufak bir sarımsagı yutturmanı tavsiye ederim. Bugazından geçebilcek büyüklükte olsun. Ufak mısır tanesi kadar felan. 1 Litre suya, yarım limon, bir çorba kaşığı elma sirkesi, yarım diş sarımsak ez. Önünde kalsın. Birde bebe aspirini atabilirsin. Kuş pek yem yemiyordur ama sen zorla yedir biraz. Zira bünyesi gittikçe zayıflamasın. Besin alsınki kuvvetlensin. Tek tek yedirmen çok zor olucaktır. O yüzden alttaki yöntemi denemelisin;

http://www.youtube.com/watch?v=YscsBNqpr0k

Türker ÖDEN abimizinde dediği gibi çok ümitlenme. Geçmiş olsun.

Yalnışım olduysa üstadlarım düzeltsinler. Saygılar..

1 küçük diş sarımsak yutturdum , ve suyuna limon sıkıp içirdim .
İnş iyi olur
sabahki durumuna göre ilerleme var.

Kuşun günlük durumunu gözetleyip, sitedeki hastalıklar ve tedavi yöntemlerini araştırarak bir teşhis koyup tedaviye başlaman iyi olucaktır. Türker abimizin tavsiye ettiği ilaçları bir an önce uygularsan iyi olur. Kuş çok yem yemiyorsa zorlada olsa yedirmelisin.
Tekrardan geçmiş olsun. Atlatırsın umarım

Öncelikle geçmiş olsun inş iyileşir fakat kuşa zorla yem yedirme tarafına katılmıyorum arkadaşların yorumuna kuş zaten şuan bir hastalık geçiriyor ve vücüt direnci oldukça düşük zorla yem yedirildiği zaman bu sefer yediği yemleri öğütemiyeceği için dahada kötü duruma sokmuş oluyoruz buda hayvanın yemleri olduğu gibi geri kusmasına sebebiyet verir ama sen hayvanı yem yemesine zorlamassan kendi isteyerek birkaç bişey yiyip içerse daha çabuk iyileşecektir.Türker abinin bahsettiği şuruptan alarak vitamin takviyesi yaparsanız zorla yem yedirmek yerine daha faydalı olacaktır. :slm:

Kuşu rahat bir ortama ayır.Önüne kapta sevebileceği yemleri koy, kuş strese girmiş kurumaya başlamış.

Bu sabah bakdıgımda kuş vefat etmişti , elimden geleni yaptıgımı düşünüyorum .
Sanırım rahadsızlanmasnın sebebı , 2 gün önce istanbuldan hediye gelmişti ve yolculuk sırasında rahadsızlandı .
Eşi gayet sağlıklı ona güzel bir eş almak düşüyor bana
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .

Doğanın kanunu yapacak bir şey yok

Geri