güvercinim sarhoş gibi yürüyor..AciL..!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

san

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şan zeren
Meslek
grafiker
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim bir şampanya şekeri kuşum var....kuşum çok güzel uçuyordu ve performansından son derece memnundum AncAK ,

Kuşumun kuyruklarını çektikten 4-5 gün sonra kuşum yere konduktan sonra dengesini kaybedip düşer oldu aradan bi 4-5 gün daha geçti ve şimdi kuşumun çıkıcak olan yeni kuyruklarının yerine adeta kamış gibi bir şey çıkıyor ve bu şeylerin çıkış yerinde içi saydam olduğu için gözüküyor kan var.....ne yapmalıyımm onları çekersem bir şey olur mu???
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

KUYRUKLAR PATLARKEN KAMIS GIBI CIKAR TEZEDIR TAZE KUYRUK VEYA KANAT CEKILMEZ HEM KUSA ACI VERIR HEMDE KANAR ZATEN YAPILCAK BASKA BIRSEY SAHSEN BEN BILMIYORUM AMA SU DURUMDA KUYRUKLAR BIRDAHA CEKILMEZ

slm dostm kuyruklar cekilir ama biraz beklemelisn kuyruklar katılaşınca cek bşey olmaz bendede olmuştu

kuşun sarhoş gibi yürümeye başlamasının nedeni büyük ihtimalle sallabaş belirtisi öne geriye düşme yem yerken yerden alamaması uçarken takla atar gibi dönmesi yeşil ishal başlangıç olabilir kuşu karantinaya alıp sitede önerilen ilaçları kullanabilirsin kuyruklarının anlattığın gibi çıkmasında bi problem yok.

arkadaşım kuşun uçuyorsa kuyruğunu çekip strese sokmuşsun,hem çıkan tüyler için zorlanacaktır buda hastalıklara davetiye çıkartır.kuşuna balyağı ver.daha sonra doğal antibiyotik sarımsak ver geçmezse ilaçlara başla ayırmayı unutma diğerlerine pisliğiyle ve kustuklarıyla hastalık bulaştırır.zaten bahar gelince tüye girecekti neden çekersinizki :asla:

kardes zaten kusun tugu atınca fılız halınde atar yanı kamıs gıbı ıcı kan dolu sakın cekme onu hayvanın canı cok yanar kuyrugunu kısa surede atmaya baslamıssa muhtemelen kusta bısey yoktur ama sallabasa da gırebılır kuyrugu erkenmı gecmı cıkıo dıye bı gozlemle hasta kusun kurugu vs tuglerı gec uzar saygılarımla

Sertaç KURT (ist(yenibosna)

Şu kuşLarın KuyrukLarını Neden ÇekiyorLar ?

Kuşun yeni yuvasına alışması için, ya bağlanır ya kırkılır ya da çekilir. Bence bunun dışında herhangi bir mecburiyet olmadıkça çekilmez.

serdar46' Alıntı:
Şu kuşLarın KuyrukLarını Neden ÇekiyorLar ?

Abi taklacı kuşu sıka girdiğinde(takla atmaktan uçamamaya başladığında) kuyruğu çekilir ve kuş rahatlar ama bütün kuyrukları değil kenarlarda 2şer tane kalacak ve kuş uçarken dengesini sağlayacak. :tamam:

Arkadaşlar benim bir şampanya şekeri kuşum var....kuşum çok güzel uçuyordu ve performansından son derece memnundum AncAK ,

Kuşumun kuyruklarını çektikten 4-5 gün sonra kuşum yere konduktan sonra dengesini kaybedip düşer oldu aradan bi 4-5 gün daha geçti ve şimdi kuşumun çıkıcak olan yeni kuyruklarının yerine adeta kamış gibi bir şey çıkıyor ve bu şeylerin çıkış yerinde içi saydam olduğu için gözüküyor kan var.....ne yapmalıyımm onları çekersem bir şey olur mu???

Abi sakın çekme bekle 1 hafta sonra kuyruk tüylerinin uzadığını görürsün. :tamam:
Abi ayrıca kuyruğu niye çektin sıka girmediyse perf. memnunsan.

Ya arkadaşım zaten hangi tüyü çekersen çek yeni direk kan dolu gelir zamanla kan çekilir ve normal hale gelir. Senin o kamış dediğin kuşun tüyünün büyürken ki hali. Muhtemelen evvelden çektiğin tüyün olduğu yerden mikrop kaptı ve hastalandı. Elleme artık kuşun tüyünü müyünü, Arkadaşların da söylediği gibi sarmısak ver balyağı ver suyuna mutlaka elma sirkesi koy. 2 gün içerisinde normale dönmüyorsa veteriner e git durumunu öğren. İlaç konusunda da
ic-ve-dis-parazitler/ilaclar-nerede-tum-iller-icin-adres-telefon-burada-t17834.html
bu adresten bulunduğun ile göre bak.

Geri