GÜVERCİNİM YAĞLI YEŞİL BİÇİMİNDE PİSLİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sahin86

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şahin demirkaya
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Arkadaşlar ilk önce forumda yeni olduğumu belirtmek isterim inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır.3 tane güvercinim var yeni başladım beslemeye bir sabunu birini tam olarak bilmiyorum ama ya susami ya posta yada mavi olmalı tahminimce biride baska sabuniyle türünü bilmediğim güvercinim eş ve ikiside parlak yeşil biçiminde ve biraz da büyük bir biçimde pisliyor acaba neden. Şimdiden teşekkürler

Resim koyarsanız daha kolay şekilde yardımcı olacaktır herkes. Sulu sıvı şeklindemi yeşil eğer sulu ise ishal büyük ihtimal.

Yeşil ve sulu dışkı hastalık belirtisidir. Kuşların ve dışkıların reimlerini koyun yardımcı olabilecek arkadaşlar olacaktır.

şu anda resim koyamam ama yarın belki olur bazı arkadaşların kuşlarınında herhalde sulu dışkıymış ama benimkilerin dışkısı onların yanından bile geçmez önceden çok suluydu şimdi ise öle bişi yok ama şimdi katı parlak bir yeşil dışkı ve üstünde biraz beyazlık var ishalse nasıl çözebilirim ama ilaçsız çözmek istiyorum yani çay vs bide kullanımını sölerseniz sevinirim

sahin86' Alıntı:
şu anda resim koyamam ama yarın belki olur bazı arkadaşların kuşlarınında herhalde sulu dışkıymış ama benimkilerin dışkısı onların yanından bile geçmez önceden çok suluydu şimdi ise öle bişi yok ama şimdi katı parlak bir yeşil dışkı ve üstünde biraz beyazlık var ishalse nasıl çözebilirim ama ilaçsız çözmek istiyorum yani çay vs bide kullanımını sölerseniz sevinirim

ilaçsız çok zor ishali kesmeniz.Aynı olan benim kuşlardada var benimkiler bildiğin su gibi yapıyorlardı.(Neoprim fort) 1 litre suya yarım çay kaşığı sularına 5 gün verirseniz bişey kalmıcağını umuyorum) benim şuan 4 cü gün ve ishal bitti sayılır ama 6 gün kadar kullanıcam tamamen bişey kalmaması için.(Sarımsak limon sirke ws şeyler tabiki faydalı ama sağlam kuşa verilmesi gerekiyor hasta kuşa ilaçla tedavisi kuşu kaybetmemek açısından daha önemli o yüzden bitkisel yolla iyileştiricem diye kuşlarınızın çoğunu kaybedebilirsiniz bu benim kendi görüşümdür) SAYGILAR.

mutlaka tedavi uygulamalısınız , hastalık bulasıcı olabiliyor . ve kuş ölümlerine sebebiyet verebılıyor

çay posası gibi birşey duydum onu nasıl kullanabilirim yani suya mı koycaz yememi dişi ve erkek kuşumda gördüm bu dışkıyı erkek çok hareketli yani hasta gibi deil ama dişi odan biraz daha durgun ama hasta kuşlar gibi bir yerde sinip durmuyor birde 3 kuşumda sürekli kendilerini kaşıyıp kabartıyor ve erkek kuş dişinin yanında ötüp dönüyor

Re: GÜVERCİNİM Y E Ş İ L İSHAL..

YEŞİL İSHAL ,

TİFO , KOLERA, DİZANTERİ, E-COLI KISACASI SİNDİRİM SİSTEMİ BOZUKLUĞU HABERCİSİ BENCE.

DOĞAL YÖNTEM BUNLARA FAYDA SAĞLAMAYACAKTIR..NAR KABUĞU KAYNATMAK, PİRİNÇ VERMEK ZAMAN KAYBIDIR..

NEOPRIM-FORT,SULFAMEZATIN, KOKSIDIN , FLOKSASIN.... GİBİ İLAÇLARA YÖNELMELİYİZ.. DİYORUM.

Geri