GÜVERCİNİM YENİ GELEN GÜVERCİNLERİ KABUL ETMİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan santana1055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
seyfettin ömer
Meslek
serbest
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAMLAR BENİM BİR ÇİFT KUŞUM VARDI VE SONRADAN BİR ÇİFT DAHA GETİRDİM VE ESKİ KUŞLARIM BUNLARIN HERHANGİ BİR SEPETE OTURMASINA VE YUVASINI YAPMASINA BİRDE ÇİFTLEŞMESİNE DAHİ İZİN VERMİYOR BENİM ESKİ ERKEK KUŞUM SİZCE BUNLAR BU KAVGAYI NE ZAMAN BİTİRE BİLİRLER CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

merhabalar,arkadaşım öncelikle yuvanın iç düzenini değiştirmen lazım,zaten iki çift kuşun varsa karşılıklı dört yumurtalık yaparsan(2 karşıya 2 de diğer tarafa)sorunu çözebilirsin en azından ben öyle çözdüm,yeni kuşlarını yumurtalığa kapatırsan daha çabuk benimser orayı ,ama işin zor Allah kolaylık versin çok kavga ederler,insanı bunaltıyorlar,ben bir erkeğimi bu yüzden satmıştım :slm:

Çok sorun olaz, kümesiniz fazlaca dar değil ise birbirlerine zarar vermezler, eski eke tüm yuvaları kapmıştır şimdi yerlerini kıskanıyordur , bir süre sonra alışırlar , bir sıkıntıları kalmaz az sabırlı olmanız yeterli olur . bolşanslar selamlar.ŞEREF

ARKADAŞIM AYNI OLAYLAR BENİM BAŞIMDAN DA GEÇTİ ERKEKKLER YENİ GELEN KUŞLARI BİR SÜRE YUVAYA KOYMADI
AMA BİR SÜRE SONRA YENİ GELEN KUŞLARI BENİMSEYE BAŞLADILAR BİR DE ŞU DİKKATİMİ ÇEKTİ KUŞLAR EŞ ALDIKTAN SONRA YUVALARA ÇIKMAYA BAŞLADILAR YUVA KIZDIRMAYA BAŞLADILAR BEKAR KUŞLAR VE YAVRULAR GENEL DE YUVALARA GİRMEZ TÜNEK DE DURURLAR SEN CANINI SIKMA BİRAZ SABRET

bir birlerine alışana kadar bir süre geçmesi gereklidir bu süreyi bekleyin kuşlar bir birlerine alışacaklardır çiftleşme olayını her kuş seninkiler gibi yapar çiftleşmelerine izin vermezler
santana1055' Alıntı:
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAMLAR BENİM BİR ÇİFT KUŞUM VARDI VE SONRADAN BİR ÇİFT DAHA GETİRDİM VE ESKİ KUŞLARIM BUNLARIN HERHANGİ BİR SEPETE OTURMASINA VE YUVASINI YAPMASINA BİRDE ÇİFTLEŞMESİNE DAHİ İZİN VERMİYOR BENİM ESKİ ERKEK KUŞUM SİZCE BUNLAR BU KAVGAYI NE ZAMAN BİTİRE BİLİRLER CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

bende de vardı aynı durum 4 kuşu aynı anda koydum daha 2 gün önce bıraktılar kavga etmeyi 1 ay boyu devam etti illaki kabullencek bırak dursun merak etme sen insanlar gibi kuslardada var orta yerlerde çifleşmesine diger erkek izin vermiyo merak etme sen onlar bi yolunu bulur yumurtlar

Elbet kabul edecektir. Beklemeniz yeterli.

Kuş kümesi Benimsemiştir :) benimkide oyleydi hep kanatlarını açıp öterek dolanıyordu kümeste aynı polat gibi .d.d ama zamanla herşey oluyor beklemelisin :)

Geri