GÜVERCİNİM YUMURTAYA OTURMUYO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hackshelid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hackshelid

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet sonsuz
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Diğer
S.a yardımınıza ihtiyacım var.guvercinim yuva yapmadan yumurtladı ve bende altına pamuk koydum ama yumurtanın üstüne oturmuyo :S ne yapabilirim yardım ltf

şimdiden herkeze teşekkurler

altına pamuk koyarken yumurtayı elledin mi? el teması yapmamalısın yoksa o yumurtanın ustune yatmaz

kuş seni pamuk koyarken görmüştür. Yatacağını sanmıyorum ama inş yatar. Daha önce hiç yattımı yani yumurtanın bozulmuş olma ihtimali varmı? Bozulmamışsa sür başka bi kuşun altına. O çift yeniden yumurtlar 1-2 haftaya...

ewt oturuyodu fakat yuva yapmadıgından yumurta köşelere duşuyodu sonra pamugun üstüne koydum pamugun üstünden indirmiş oturuyodu sonra bi daha baktıgında ileriye suruklemiş ve oturmuyo ben tekrardan pamugun üsntüne koydum şuanda yumurtanın onunde yatıyo yumurtanın üstünde deil :S

kurut ot bul çam yaprağı kuru saman vb. onu kümesin içine at onlar yuvasını yaparlar.

yaa bazen kuş yatarken yumurta sağa sola kayar ama kuş onu arada bir düzeltir. Yani seninkide böyle bişey olmasın yani kuş yanında yatıyorsa büyük ihtimalle yumurtayada yatıyodur..

ewt attım ve yuva yapıyolar acaba tekrarmı yumurlayacak ilk yumurtlayalı 1 gün oldu daha

ewt saten oyle oluyo yuva yapmadıları icin yumurta surekli kayıyo bende pamuk koydum onun üstünden alıyolar yere indiriyolar orda yatıyolar ama yumurta surekli yerinden oynuyo yani yuva yapmadıkları icin ne yapmalıyım

hackshelid' Alıntı:
ewt saten oyle oluyo yuva yapmadıları icin yumurta surekli kayıyo bende pamuk koydum onun üstünden alıyolar yere indiriyolar orda yatıyolar ama yumurta surekli yerinden oynuyo yani yuva yapmadıkları icin ne yapmalıyım

sen süpürge otlarından falan at yani o yuva yapsın. Birde 1.yi yumurtlayalı 1 gün oldu demişsin. Kuş 1 yumurtayı yumurtlar ve üzerinde fazla yazmaz taaa ki 2.yumurtlayana kadar. Yani aynı günde çıkmaları için böyl bişey yapar. 1-2 gün içerisinde inşallah 2. yumurtayıda yumurtlar...

2 inci yumurtayıda yumurtlarlamı acaba yoksa daha yumurtlamazmı standdartı nedir bu yumurtlama sayısı acaba

hackshelid' Alıntı:
2 inci yumurtayıda yumurtlarlamı acaba yoksa daha yumurtlamazmı standdartı nedir bu yumurtlama sayısı acaba

standardı: 1.yumurtayı yumurtlar 2-4 arası 2.yumurtayıda yumurtlar...

herşey icin teşekkurler şuanda gayet salıklar ve oturuyolar artık 2 inci yumurtayıda aldım.

Hadi bakalım hayırlısı inşallah çıkarır büyütür...

SİNAN ÖZTEKİN

kendin pamuk koyacagına önlerine süpürge çöpü atsydın yumurtaya yatardı.:)

Geri