GÜVERCİNİM YUMURTLADI:):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dizlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

dizlek

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin Dizlek
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
2. yumurtayıda bugün yarın yumurtlar hem erkek hem dişi basar yumurtalara 18 gün yatarlar sonra yavru cıkar yumurtalardan sonra anne babalarının her gün karnını doyurman lazım ki her gün yavrularını beslesin.

Süreye 18-21 diyelim kardeşim bu soğukta süre biraz daha uzayabilir bence .Yavru beslemesine gelince günde en az iki kere tam olarak ana babayı doyurup yavrulara kusmsını gözlemeni tavsiye ederim ilk iki hafta yavrular rahat doyarken ikinci haftadan itibaren yem ihtiyaçları artacaktır bunuda palet yemle ana babayı besleyerek (tabi severlerse ) karışık yem kullanarak veya colvit ve benzeri yavru hapları ile takviye edebilirsin ancak yuvadan suyu eksik etme sakın ha su olmadan kusamazlar kolay gelsin

suan okadar mutluyumki inanamaz sınız çünkü saat 19:00 da ilk yumurtamı aldım gece güvercinlere bakarken farkettim 2 haftadır yuvada yatan dişi sonunda yumurtladı artık yamulmuştu yumurta oldu :ckmk: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: sizce 2. yumurtayı ne zaman yapar ve ben neyapmalıyım :hhh: :hhh: :hhh:

senin hiç bir şey yapman gerekmiyor iş artık onlara kalmış fazla rahatsız etme ki kuşlar yılmasın
hayırlı olsun

Geri